tak samo jak jedynka. Było szybko brutalnie i nawet się nie spostrzegłem kiedy minęło mi ponad półtorej godziny. Amy Smart jak Eve cytrynka była świetna zwłaszcza tak akcja z jej chłopakiem była w super. Statham był bardziej Crank niż w 1. Ale w sumie nie ma co się dziwić bo 2 powinna być zakręcona bardziej niż 1.
I w tym wypadku jak na sequel mogę śmiało powiedzieć że poziom jest porównywalny do 1 a nawet jest trochę lepsza. Było też kilka fajnych nawiązań do jedynki. Dużo Akcji mocnych tekstów i kilka świetnych motywów. Więc dla mnie był super daje 8/10
popieram i podbijam ;] warto również dodać, że Mike Patton stworzył kawał porządnej klimatycznej muzyczki, która przygrywa na całej długości filmu, raz budując napięcie raz zaostrzając akcję...
słabszy niż pierwsza część, ale również b.dobry film AKCJI!!!!
No dokładnie muza też jest świetna. Nie wiem czemu ludzie narzekają już na trailerach jest że film to jazda bez trzymanki. Ja się nie zawiodłem bo się spodziewałem fajnego naciąganego kina Akcji tak jak było w 1.I takie dostałem, a tym którzy marudzą można pokazać palec tak jak Chelios :P
aha, jeszcze kwestia techniczna, zamiast 2-ch kamer mamy chyba z 15, co skutkuje wieloma nowatorskimi ujęciami... większość osób tego nie zauważy i nie doceni, bo tak to jest jak się ogląda filmy masowo nic z nich nie wynosząc, ale realizacja to kawał naprawdę solidnej roboty, mieszanka wielu styli...co w połączeniu z resztą zalet daje naprawdę porządny film... zresztą długo nic podobnego nie zobaczycie na ekranie...
podbijaaaaaam