PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78208
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Adrenalina

ocenił(a) film na 7

Bardzo fajny film, mało realny ale fajny, mistrzowskie sceny i fajnie dobrana muzyka. Można nieźle sie uśmiać, zero nudy i ciągła akcja.

ocenił(a) film na 2
Vega1986.

Jaka akcja? Jakie zero nudy? Z racji ze ogladam filmy zawsze do konca tylko dlatego dotrwałem... inaczej bym wyłaczył po 5 minutach! Totalne zero! Fil nie warty obejrzenia! Jason gra jak debil! Wypływajacy sylikon no brawo dla scenarzysty!;/

Antubis

To najlepszy film akcji i najlepsza komedia, jakie widziałem w życiu.

0wner2

Powiem tak :) nie jest to jakis majstersztyk ale napewno nie da sie nudzic przy tym filmie,sa tam sceny absurdalne. Akcja goni akcje i sceny tez sa komiczne ,mi film przypadł do gustu, usmiałem sie a jeszcze jak ogladałem z tym lektorem co tak ciągle klną to juz w ogóle było dobrze. Pozdro

ocenił(a) film na 10
btk19

Powiem tak- ten film jest jebnięty niemal do granic tego pojęcia. Popierdolenie sięga zenitu, głupota również. Jest debilny i przeznaczony chyba tylko dla debili. Uwielbiam go... Pokręcona i nagięta treść filmu jest pozaginana tak, jak właśnie powinna. I nie dziwie się, że jeden krytyk nazwie to kultem, inny szajsem- "przesłanie" dociera tam, gdzie człowiek chce, aby dotarło. Bo nie ma tu nic w rzeczywistości, co mogłoby jakoś specjalnie przykuć człowieka do ekranu, jednak kompozycja tego filmu- jak najbardziej. Kicz jakich mało, ale przez to rewelacyjny. Nieustająca akcja, popierdolone pomysły, wartki montaż i muzyka... Świetne. Jedynka bardzo, bardzo, baaardzo mi się podobała, ale Crank HV trafił idealnie w sedno mojego gustu. Jedynka- 9/10, HV- 10/10. To jest po prostu epickie, trójkę chyba na 11 ocenię... Pozdro, pojeby!

ocenił(a) film na 10
0wner2

Masz absolutną racje!!! Film jest tak yebni,...ty ze nic tylko sie śmiać.To kino wymiata na 100tys fajerek, obejrzałem juz 4 razy u mnie w pracy wszyscy sie z tego smieja do łez! toz to film dla luzaków a nie śmiercionośnie poważnych sztywniaków. Głowne zalety filmu:
szybkie zwroty akcji, ujęcia niekonwencjonalne podkrecające klimat, wyśmiewanie sie z absurdów, i jeszcze te polskie napisy które miałem, nieno wymiata na całego!!!

ocenił(a) film na 10
MegaMC

No, montaż buduje ten porypany klimat. Jak jedynka nie byłe tak szalona co dwójka, to trójka powinna wywołać ataki epilepsji u zdrowych ludzi.