Bardzo fajny film, mało realny ale fajny, mistrzowskie sceny i fajnie dobrana muzyka. Można nieźle sie uśmiać, zero nudy i ciągła akcja.
Jaka akcja? Jakie zero nudy? Z racji ze ogladam filmy zawsze do konca tylko dlatego dotrwałem... inaczej bym wyłaczył po 5 minutach! Totalne zero! Fil nie warty obejrzenia! Jason gra jak debil! Wypływajacy sylikon no brawo dla scenarzysty!;/
Powiem tak :) nie jest to jakis majstersztyk ale napewno nie da sie nudzic przy tym filmie,sa tam sceny absurdalne. Akcja goni akcje i sceny tez sa komiczne ,mi film przypadł do gustu, usmiałem sie a jeszcze jak ogladałem z tym lektorem co tak ciągle klną to juz w ogóle było dobrze. Pozdro
Powiem tak- ten film jest jebnięty niemal do granic tego pojęcia. Popierdolenie sięga zenitu, głupota również. Jest debilny i przeznaczony chyba tylko dla debili. Uwielbiam go... Pokręcona i nagięta treść filmu jest pozaginana tak, jak właśnie powinna. I nie dziwie się, że jeden krytyk nazwie to kultem, inny szajsem- "przesłanie" dociera tam, gdzie człowiek chce, aby dotarło. Bo nie ma tu nic w rzeczywistości, co mogłoby jakoś specjalnie przykuć człowieka do ekranu, jednak kompozycja tego filmu- jak najbardziej. Kicz jakich mało, ale przez to rewelacyjny. Nieustająca akcja, popierdolone pomysły, wartki montaż i muzyka... Świetne. Jedynka bardzo, bardzo, baaardzo mi się podobała, ale Crank HV trafił idealnie w sedno mojego gustu. Jedynka- 9/10, HV- 10/10. To jest po prostu epickie, trójkę chyba na 11 ocenię... Pozdro, pojeby!
Masz absolutną racje!!! Film jest tak yebni,...ty ze nic tylko sie śmiać.To kino wymiata na 100tys fajerek, obejrzałem juz 4 razy u mnie w pracy wszyscy sie z tego smieja do łez! toz to film dla luzaków a nie śmiercionośnie poważnych sztywniaków. Głowne zalety filmu:
szybkie zwroty akcji, ujęcia niekonwencjonalne podkrecające klimat, wyśmiewanie sie z absurdów, i jeszcze te polskie napisy które miałem, nieno wymiata na całego!!!