PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78244
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Co za idioci!!!

ocenił(a) film na 10

Zawsze się znajdzie mnóstwo debili, idiotów i gorszych śmieci, którzy oceniają film jak go jeszcze nie widzieli. I co gorsza zwykle ta ocena to 1 co zaniża ocene większości filmów. Jak sądze na ten filmy są tylko dwie oceny i są to: 1/10 oraz 10/10, wchodze często i widze jaka jest ocena i jak się ona zmienia. Ja widziałem ten film w wersji TS i dlatego go oceniłem na 10/10. Moim zdaniem jeszcze bardziej zakręcony pozytywnie film niż część pierwsza.

cranktmy

hyh...ty chyba nie jesteś z tej planety, prawda? Przecież wszyscy mogli sobie ściągnąć ten film przez internet lub obejrzeć w innych krajach. Ja obecnie siedzę w Los Angeles i mam ten film za sobą, i szczerze mówiąc bardzo mi się podobał i chętnie obejrzałbym go jeszcze raz więc oceniłem 9/10. Następnym razem się zastanów zanim zaczniesz o czymś pisać na forum.

ocenił(a) film na 10
Chev__Chelios

Oceniłeś film na 9 ale widziałem że jednak 10 więc chyba ci się zapomniało jak pisałeś tą wiadomość, tak pozatym oceny 1/10 były dawane zanim film pojawił się w sieci, prawdopodobnie miałem 1 wersje która wtrafiła do sieci. A ci co mieszkają w innych krajach napewno wiedzą na co wybierją się do kina i nie ocenili by filmu na 1.