Akurat wrocilem do domu z niemieckiego kina i musze powiedziec ze to co jest pokazane w trailerze to nic w porownaniu do filmu. Mialem mieszane uczucia co do dwojki ale musze przyznac ze naprawde dobrze sie bawilem na tym filmie. Polecam kazdemu kto widzial pierwsza czesc.
Film jest zrąbany.
Bez dobrego nastroju nie podchodź.
Jak nie jesteś z jajem, najlepiej dwoma - keep away - high voltage!
Zwariowany film, na którym prawie płakałem ze śmiechu.
Dokladnie tak jak mowisz,CRANK 2 RZADZI!!! Jedynka sie chowa przy tej zakreconej hardcorowej czesci :D
Sam bylem na 3 filmach w niemieckich kinach i ten ich dubbing jest beznadziejny.
Mam nadzieje ze wkrotce powstanie Crank 3 ktore bedzie jeszcze bardziej zrtyt hehe....
miejmy nadzieję, że zrobią 3-cią część, sami twórcy tego nie wykluczają i ponoć jest juz kilka pomysłów na nią.
ja płakałem ze śmiechu,
do ula nie dodam, ale jak dla mnie ten film to kawał dobrego, prześmiewczego kina
Też mam nadzieje że powstanie 3 część. Jeżeli Chev spadł z helikoptera i przezył to byle "kopnięcie" prądem nie będzie przeszkodą :) Nie znam filmu bardziej pojechanego i hardkorowego od Adrenaliny I i II. Film jest dla ludzi wyluzowanych, lubiących sie pośmiać z pokręconej głupoty, a nie dla buraków co oceniają film po jakości montażu czy po fabule. CRANK ROCK