PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78244
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Akurat wrocilem do domu z niemieckiego kina i musze powiedziec ze to co jest pokazane w trailerze to nic w porownaniu do filmu. Mialem mieszane uczucia co do dwojki ale musze przyznac ze naprawde dobrze sie bawilem na tym filmie. Polecam kazdemu kto widzial pierwsza czesc.

ocenił(a) film na 8
mafioso1

Film jest zrąbany.

Bez dobrego nastroju nie podchodź.

Jak nie jesteś z jajem, najlepiej dwoma - keep away - high voltage!

Zwariowany film, na którym prawie płakałem ze śmiechu.

mafioso1

Dokladnie tak jak mowisz,CRANK 2 RZADZI!!! Jedynka sie chowa przy tej zakreconej hardcorowej czesci :D
Sam bylem na 3 filmach w niemieckich kinach i ten ich dubbing jest beznadziejny.
Mam nadzieje ze wkrotce powstanie Crank 3 ktore bedzie jeszcze bardziej zrtyt hehe....

ocenił(a) film na 9
Glock

miejmy nadzieję, że zrobią 3-cią część, sami twórcy tego nie wykluczają i ponoć jest juz kilka pomysłów na nią.

ocenił(a) film na 8
mafioso1

ja płakałem ze śmiechu,
do ula nie dodam, ale jak dla mnie ten film to kawał dobrego, prześmiewczego kina

ocenił(a) film na 10
artichoke

Też mam nadzieje że powstanie 3 część. Jeżeli Chev spadł z helikoptera i przezył to byle "kopnięcie" prądem nie będzie przeszkodą :) Nie znam filmu bardziej pojechanego i hardkorowego od Adrenaliny I i II. Film jest dla ludzi wyluzowanych, lubiących sie pośmiać z pokręconej głupoty, a nie dla buraków co oceniają film po jakości montażu czy po fabule. CRANK ROCK

ocenił(a) film na 9
Mauna_Kea

nie zgodzę się z Tobą w dwóch kwestiach, montaż jest innowacyjny i rewelacyjny, a scenariusz niczym nie ograniczony i obfitujący w liczne nawiązania i smaczki, jeden z lepszych jakie widział Statham (jego słowa z making of). Poza tym się zgadzam, nic się nie równa z CRANK.
9/10