Ten post został założony z nudów żeby przyciągnąć największych zjebów popierdoleńców i psycholi, jak widać to działa w 100% i się stale rozwija.Nawet nie wiedziałem że ludźmi można w tak łatwy sposób manipulować i wciągać w bezsensowny temat.
Myślisz, że użytkownicy którzy udzielali się w twoich postach nie wiedzieli, że to prowokacja? Ehh.. żałosny jesteś.
Myślę że na przykład taki RysiuRiedel Fan nie wie bo wpadł w szał i mi nawrzucał we wszystkich moich postach używając okropnych wulgaryzmów a pisał do mnie że nie mam kultury i jestem wieśniakiem, że mi jakaś słoma z butów wystaje czy jakoś tak.Jaki z tego wniosek?Albo kolega jest hipokrytą albo dzięki mojemu wpływowi poprzez wulgaryzmy stał sam się stał tym wieśniakiem co tak o nim pisał
I mam taką jedną uwagę do Ciebie. Przestań każdemu ubliżać, bo w końcu Cię z tego portalu wywalą .. :/ I jeżeli nie rozumiesz takiego sformułowania " Słoma wystaje z butów " to chętnie Ci wytłumaczę :]
Szczerze ci powiem że się dziwię że mnie jeszcze nie wyjebali posłałem chyba rekordową sumę wulgaryzmów na filmwebie a sami piszą że tu nie można przeklinać, ale tu się nie da bo jak ktoś ma inne zdanie na temat danego filmu to od razu lecą wulgary,co nie kurwa mać.