PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78244
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Do ammfy

ocenił(a) film na 1

Ten post został założony z nudów żeby przyciągnąć największych zjebów popierdoleńców i psycholi, jak widać to działa w 100% i się stale rozwija.Nawet nie wiedziałem że ludźmi można w tak łatwy sposób manipulować i wciągać w bezsensowny temat.

ocenił(a) film na 8
Turbodymen

Myślisz, że użytkownicy którzy udzielali się w twoich postach nie wiedzieli, że to prowokacja? Ehh.. żałosny jesteś.

ocenił(a) film na 1
Lonely

Myślę że na przykład taki RysiuRiedel Fan nie wie bo wpadł w szał i mi nawrzucał we wszystkich moich postach używając okropnych wulgaryzmów a pisał do mnie że nie mam kultury i jestem wieśniakiem, że mi jakaś słoma z butów wystaje czy jakoś tak.Jaki z tego wniosek?Albo kolega jest hipokrytą albo dzięki mojemu wpływowi poprzez wulgaryzmy stał sam się stał tym wieśniakiem co tak o nim pisał

ocenił(a) film na 8
Turbodymen

I mam taką jedną uwagę do Ciebie. Przestań każdemu ubliżać, bo w końcu Cię z tego portalu wywalą .. :/ I jeżeli nie rozumiesz takiego sformułowania " Słoma wystaje z butów " to chętnie Ci wytłumaczę :]

ocenił(a) film na 1
Lonely

Szczerze ci powiem że się dziwię że mnie jeszcze nie wyjebali posłałem chyba rekordową sumę wulgaryzmów na filmwebie a sami piszą że tu nie można przeklinać, ale tu się nie da bo jak ktoś ma inne zdanie na temat danego filmu to od razu lecą wulgary,co nie kurwa mać.

ocenił(a) film na 8
Turbodymen

Ja umiem się bez nich obyć :P Ale jak np. ty rzucasz we mnie takimi słowami jak "kurwa, pizda" to chętnie bym Ci najebała :]