PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78244
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Pierwszą częśc dało się jeszcze obejrzeć ale to marnowanie czasdu.

ocenił(a) film na 2
sour13

Pierwsza część była poniżej oczekiwań ale dopiero teraz na własne oczy przekonałem się co trzeba zrobić aby sięgnąć dna. Dziwie się Jensonowi Stathamowi, że w ogóle zagrał w takim gównie. W tym filmie nic nie ma sensu, wszystko jest tak beszczelnie głupie, że nawet sam tytuł traci sens.
Nie widziałem gorszego filmu 2/10 (bo Statham potrafi grać a tutaj tylko biegał i sie "ładował"- żałosne:/

ocenił(a) film na 4
sour13

Slaby.. producenci chcieli chyba zrobic film wypelniony w 120% akcja, skonczylo sie na tym, ze wyszla taka adrenalina 2, bardziej bajka niz prawdziwy film akcji. Wszystko zdecydowanie przesadzone. 4 na 10

ocenił(a) film na 7
sour13

Mi się spodobał tylko tak szczerze jakoś chujową się skończyło że chev się palił ciekawe czy będzie 3 część ! :D 7/10 :D ale pierwsza cześć i tak jest lepsza :D

qlimaxqdance

ten film został zrobiony by się wyluzować i popatrzeć na czysta akcje bez przesadnej fabuły albo jakiej kolwiek normalnej xD

użytkownik usunięty
diaza99

Komedia nie w miom stylu, takie bardzo niesmaczne te żarty (ale brawa za tyle pomysłowości:) ) w moim odczuciu. Solidny film akcji z podkreśleniem słowa "akcja", scenariusz ot taki sobie. Osobiście nie polecam