tyle się naczytałem jaki to ten film kijowy ze to co sie w nim dzieje to jest nierealne faktycznie fantazja reżysera jest ogromna! i gdybym posłuchał tych opinii to przegapiłbym zajebisty filmik! dużo akcji zajebiste teksty no i ten humorrrr! nie usmiałem sie tak na zadnej komedii!!! np ten co miał te drgawki hehehe! No i Amy Smart fajna Niunia! Polecam dużo akcji i mega humorr!!!!
Dokładnie! Film nie jest komedią, a teksty po prostu zwalają z krzesła! Zresztą, znam już cały film na pamięć;) Oglądałem go chyba z milion razy i nadal mnie rozwala. Ma bardziej dokumentalny styl reżyserii i szerszy kąt widzenia kamery, co daje większy efekt "rybiego oka" przez co ujęcia w filmie są jeszcze śmieszniejsze niż w jedynce. Jason Statham jest po prostu stworzony do tej roli. Film po prostu ZAMIATA! Polecam!
jak dla mnie ten film kijowy ze to co sie w nim dzieje to jest nierealne faktycznie fantazja reżysera jest ogromna!ale humor i niekture sceny np: naładować się przy transormatorze elektrycznym oceniam go tak
humor 5/10
akcja 4/10
napięcie 0/10
fantazja 10/10
19/40 czyli 5/10 w ogulnym rankingu i tak nieźle ale tylko za to ze stampton gra tam