PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

HEH

ocenił(a) film na 10

tyle się naczytałem jaki to ten film kijowy ze to co sie w nim dzieje to jest nierealne faktycznie fantazja reżysera jest ogromna! i gdybym posłuchał tych opinii to przegapiłbym zajebisty filmik! dużo akcji zajebiste teksty no i ten humorrrr! nie usmiałem sie tak na zadnej komedii!!! np ten co miał te drgawki hehehe! No i Amy Smart fajna Niunia! Polecam dużo akcji i mega humorr!!!!

waldinho06

Dokładnie! Film nie jest komedią, a teksty po prostu zwalają z krzesła! Zresztą, znam już cały film na pamięć;) Oglądałem go chyba z milion razy i nadal mnie rozwala. Ma bardziej dokumentalny styl reżyserii i szerszy kąt widzenia kamery, co daje większy efekt "rybiego oka" przez co ujęcia w filmie są jeszcze śmieszniejsze niż w jedynce. Jason Statham jest po prostu stworzony do tej roli. Film po prostu ZAMIATA! Polecam!

ocenił(a) film na 1
ratinello

jak dla mnie ten film kijowy ze to co sie w nim dzieje to jest nierealne faktycznie fantazja reżysera jest ogromna!ale humor i niekture sceny np: naładować się przy transormatorze elektrycznym oceniam go tak
humor 5/10
akcja 4/10
napięcie 0/10
fantazja 10/10
19/40 czyli 5/10 w ogulnym rankingu i tak nieźle ale tylko za to ze stampton gra tam

ocenił(a) film na 6
jony

Chłopie, zapoznaj się ze słownikiem. Proszę.

jony

"stampton" hahahahha!!!

jony

"Jony"
ortografia powala!!