PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

I po co to?

ocenił(a) film na 6

Wkurzają mnie osoby które mieszają ten film z błotem.Mimo że nie lubią tego gatunku filmów to muszą wtrącić swoje 5 groszy.I po gówno.Jak sie komuś nie podobała Adrenalina 1 to jaki w tym sens żeby oglądać 2 część.A mimo to znajdzie się paru takich ważniaków zdaniem których "ten fim to czysty debilizm".Ja mogę to powiedzieć o tych durnych komediach romantycznych ale mimo to nie robie tego.Dlaczego?Bo jak wiem że ich nie lubie to ich kurna nie oglądam i nie zniechęcam innych żeby to badziewie oglądli.

ocenił(a) film na 9
bloodman1009

owszem, ignorancja niektórych użytkowników irytuje, ale ich zachowanie bierze się stąd, że ściągają masowo filmy z internetu i przestają doceniać jakiekolwiek kino, to przykre, zwłaszcza, że kina rozrywkowego brakuje, a Crank jest filmem, który ten brak rekompensuje... jedyne co może zrobić normalny użytkownik i widz, to ignorować wypowiedzi negatywne nt. tego filmu, a samemu zostać jego fanem. dla mnie Crank 1 i 2 są nie do przebicia, rewelacyjne. pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
bloodman1009

"Bo jak wiem że ich nie lubie to ich kurna nie oglądam i nie zniechęcam innych żeby to badziewie oglądli."

To, co ty pirdo.... To się kupy nie trzyma właśnie jak mi się nie podoba to będę pisał, że to badziewie i żeby ludzie tego gówna nie oglądali. High coś tam dwa to wielkie śmierdzące jankeskie gówno dla pozbawionych mózgów troglodytów. Zapraszam do odpowiedzi zwolenników tego szajsu wieśniaki dajecie! Szczekać jak wam pan karze!

ocenił(a) film na 6
interpolis

Tyle że sie wam coś popierniczyło z tą niby "wolnością słowa".Robicie z tego portalu jakiś burdel.Jeden bluzga na drugiego bo to mu się nie podoba,bo tamto.No dobra piszcie że ten film wam się nie podoba,ale nie takie teksty jak "High coś tam dwa to wielkie śmierdzące jankeskie gówno dla pozbawionych mózgów troglodytów" bo to prowadzi jedynie do bezsensownej gatki szmatki z której i tak nic nie wynika, oprócz tego że jesteście bandą prostaków,którzy myślą,że jak sobie pobluzgają to inni zobaczą jaki z niego jest hardcore i macho,bo umie tylko filmy i innych użytkowników mieszać z błotem.

ocenił(a) film na 5
bloodman1009

Jaki film takie komentarza poza tym mamy wolność słowa, tak?
szanowny panie nie wszystkie filmy są tak badziewie jak ta komercyjna paplanina, która w swym przekazie odnosi się do najniższych ludzkich instynktów (dać w mordę, przelecieć, zbluzgać) nie dziwota wiec, że najgorsze męty będą popierały takie filmiszony i starały się przekonać potencjalnego widza do obejrzenia gniotu, który tym półmózgom się podoba, mnie on sie nie pododba i pisze niekorzystny dla filmu komentarz a że niedoroby sie pluja ,to dobrze przynajmniej można się Pośmiać

użytkownik usunięty
interpolis

$$najgorsze męty$$
$$półmózgom$$
$$niedoroby$$

Jesteś jak grzyb na ścianie - próbujesz zatruć wszystkich dookoła. Mam dosc waszych obelg...
.............................
.septurion7 out
............................

ocenił(a) film na 6

I z czego ty się chcesz pośmiać interpolis.Z tego,że paru gości gorszych jeszcze od siebie bluzga na innych.Coś Ci powiem ty marginesie społeczeństwa.Przylep tu swoje zdjęcie,może się "niektórzy" bardziej pośmieją z niego niż z tego filmu.

ocenił(a) film na 6
bloodman1009

A co do tych niedorobów to przyznaje ci racje.Lepiej ich nie można nazwać bo na to nie zasługują.

ocenił(a) film na 2
bloodman1009

"Jak sie komuś nie podobała Adrenalina 1 to jaki w tym sens żeby oglądać 2 część"
spieszę zauważyć, że wiekszości osób(w tym również ja) pierwszą część Adrenaliny uważają za udany film(u mnie 7/10), a sequel za nie potrzebny komercyjny gniot, wyprodukowany wyraźnie na siłę(2/10). Więc nie ma co zasłaniać się jakimiś preferencjami gatunkowymi, bo i niektórym fanom kina akcji ten film również nie przypadł do gustu.

"A mimo to znajdzie się paru takich ważniaków zdaniem których "ten fim to czysty debilizm""
Zauważ, że to głównie zwolennicy tego filmu są wulgarni(taki stan rzeczy tłumacze sobie tym, że nie posiadają oni rzeczowych argumentów, albo poprostu to dzieci, które zobaczyły troche sexu, przemocy i przekleństw i że tak powiem jarają się tym)

"Ja mogę to powiedzieć o tych durnych komediach romantycznych"
Tu zgadzam się w 200% :P KOMEDIE ROMANTYCZNE SUCK!

Jescze jedno mam w zwyczaju nie krytykować filmów, które z jakiś powodów nie przypadły mi do gustu, ale widze w nich coś wartościowego, coś co może spodobać się komuś innemu(innym słowem potrafie docenić dobry film, który nie przypadł mi do gustu), w tym filmie nie widze nic wartościowego, gniot jakich wiele.

ocenił(a) film na 2
bloodman1009

mnie wkurzaja takie osoby jak ty: zamiast napisac cos o filmie, wrazenia
itp. to zakladasz temat: "co cie wkurza"... po co? to jest portal o filmach
a nie o tym kto kogo i dlaczego wkurza...

rowniez nie przepadam za komediami romantycznymi ale widzialem kilka
niezlych w zyciu, chocby: Plytki facet czy 50 pierwszych randek, wiec nie
mozna wszystkiego wkladac do jednego worka...