PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78209
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Katastrofa!

ocenił(a) film na 2

Dawno takiego badziewia nie oglądałem. 1!!!! Dałbym ocenę ujemną nawet...
Po obejrzeniu (!), mam wrażenie jakby grupa osób piszących scenariusz siadła sobie przy stole, zrobiła burzę mózgów i nie zrobiła selekcji gównianych pomysłów. Po czym cały ten chłam wcisnęli do filmu.
Nie wspomnę, że ściągnęli z jedynki kilka akcji.
Moim zdaniem dostali kasę na film i zrobili byle co, licząc na efekt jedynki, która była genialna swoją drogą.
Ścieżka dźwiękowa mnie załamała.
Ten film zamiast dać mi kopa energii mnie znudził.
Odradzam!!

ocenił(a) film na 2
schatan

radzę Ci nie pisac takich rzeczy na forum, bo jest tu kilku takich typów ktorz nie przyjmuja do wiadomosci ze ten film jest debilny... zreszta wejdz na moj post to sam sie przekonasz ;/

ocenił(a) film na 2
grancanaria

Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania i nie wszystkim musi się ono podobać. :)

ocenił(a) film na 2
grancanaria

Choć, faktycznie. Jak przejrzałem poprzedni temat, to niektórzy za bardzo się wczuli. :)

ocenił(a) film na 9
schatan

chyba za bardzo wczuli się ci, którzy wciąż wykrzykują jak bardzo im się film nie podobał... ale jaki to ma cel, nie podobał się? to wygłoś swoja opinię i sobie odpuść wykłócanie się...
pora na moje zdanie, CRANK, zarówno 1 jak i 2 to zupełnie nowy poziom filmów "akcji", długo nic tego nie przebije. Doskonała obsada, świetny montaż i reżyseria, kontrowersyjny scenariusz, nie pozwalają widzowi się nudzić, czysta rozrywka, napędzana znakomitą muzyczką z lekko orientalną nutką Pattona, która tworzy niepowtarzalny klimat...
oczywiście nie jest to film dla każdego, jest rubaszny, niegrzeczny, zboczony, ale taki dokładnie miał być, jeśli kogoś szokuje wciąż widok seksu na ekranie i nie potrafi się zdystansować do filmów, najlepiej niech sobie odpuści, bo poczuje się zniesmaczony i obrażony (a i tacy już się ty wypowiadali). przy okazji jest to świetny ukłon w stronę starszych produkcji spod znaku "akcji", ale to akurat nie każdy będzie w stanie zrozumieć i docenić...
nie wyzywam tu nikogo od debili, lecz gdy ktoś po obejrzeniu trailera i przeczytaniu kilku opinii, decyduje się obejrzeć film, a później wchodzi na Filmweb i pisze jednozdaniowe opinie typu "badziewie, gniot" bez podania konkretnych argumentów, ośmiesza jedynie siebie w oczach innych użytkowników, a ci co go chwalą i przyznają mu rację zaniżają się do takiego właśnie poziomu...
PS. wygłosiliście swoje opinie, ja podałem swoją, więc liczę na jej uszanowanie. CRANK 2 jest świetnym filmem akcji, 9/10...

ocenił(a) film na 2
schatan

jak dla mnie 2/10, ale kolega nade mną ma rację.. na forum powinno się zachowywac kulturalnie, o czym niektórzy zapominają, ale to moim zdaniem kwestia dobrego wychowania, czego ciągle Polakom brakuje

ocenił(a) film na 9
grancanaria

no ale dlaczego 2/10, uzasadnij nam to jakoś...bo to, że film Ci się nie podobał to już wiem, OK, po prostu jestem ciekaw Twojej negatywnej opinii... nawet jeśli nie jest to coś czego się spodziewałaś to Twoja ocena powinna wynosić jakieś 4/10, czyli poniżej oczekiwań... pamiętaj, że tu ocenia się filmy pod względem kategorii, a więc w tym przypadku filmów akcji.

użytkownik usunięty
schatan

Katastrofa to ty buhahahaha frajerze, jak nie wiesz co to dobry film to się nie udzielaj hahha. Wiecie co? Jeszce z 2 dni temu myślałem że z użytkownikami tego forum da się pogadać. Myliłem się. Teraz będę tylko pisał takie bezsensowne posty żeby waz powyzywać debile którzy się na filmach nie znają. Ten film jest ZAJEBISTY 10/10!!!

ocenił(a) film na 9

owner ziom, nie warto się z takimi ludźmi kłócić...tylko podbijają się negatywne tematy... lepiej wypowiadać się w tych korzystniejszych dla filmu. mówię Ci, wyluzuj ;) pozdro!

użytkownik usunięty
G_R_Z_3_C_II_U

Rzeczywiście chyba przestanę już ich wyzywać, bo oni są tak tępi, że nic już do nich nie dotrze, a mi szczerze już się nie chce z nimi gadać. Masz rację kolego nie warto. Dobrze, że chociaż ty tu jesteś bo myślałem, że zostałem sam w tym wariatkowie :)

ocenił(a) film na 2

Po dłuższych oględzinach doszedłem do wniosku, że może zbyt pochopnie oceniłem sequela. Sądzę, że przyczyną może być fakt, iż ostatnio leciałem na samych dramatch. Jakbym mógł ocenić film ponownie, dałbym mu 2/10. :)
Jeśli nie potrafisz dopuścić do swojej główki, że ktoś może mieć inną opinię niż Ty, to współczuję.
Pozdro. :)

ocenił(a) film na 2
schatan

Matko najlepsza! Tego za wiele.. Owner udaj się do psychologa, bo nie panujesz nad emocjami na forum internetowym to co może się stać kiedy ktoś ci w twarz powie ze film jest do bani? jezeli chodzi o moja ocene to film mi sie nie podobał i nie mam obowiazku przed nikim się spowiadać, a juz z pewnością nie przed wami.. no co za bezczelnosc.. nie wiem czy mam sie smiac czy płakac ;]