PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78183
5,4 19 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Skąd wziął się "martwy" główny bohater?? Przecież w poprzedniej części umiera spadając z ogromnej wysokości..??
Polecicie mi ten film?? Bardzo podobała mi się pierwsza część, tak samo podnieca"" ? :P Pozdrawiam proszę o komenty

Arachnofobiaar

przeżył. w tym rzecz, absurd goni absurd. nawet jeśli Jason zostanie spalony na popiół, to w następnej części ktoś go z tego popiołu poskleja do kupy i wszyscy przejdą nad tym do porządku.

ocenił(a) film na 9
baltazariusz

zawsze odpowiadasz na głupie pytania? :] hmm, w sumie to nawet na kilka w jednym poście, nieźle... mówcie Chev, bo Jason się kojarzy z Piatkiem 13-go ;) czego oni mu tam nie robili...
więcej adrenaliny!!! ;]

ocenił(a) film na 8
G_R_Z_3_C_II_U

Będzie 3 część bo w 2 mrugnął jak go doktorek obandażował on jest niesmiertelny:D i tak ma być:D

JohnyRotten

"Skąd wziął się "martwy" główny bohater??"

Po prostu Chev jest niezniszczalny i upadek na maskę samochodu (ała!),a potem na jezdnię (ała! x2) nie jest mus traszne :)

Nie doszukuj się jakiejś logiki w tym filmie. Tylko oglądaj.

Schejkimenn

Wcale nie było powiedziane, że on umarł w pierwszej części :D

kamilkov

ale troche bez sensu jest to że on żyje... Adrenalina miała właśnie zarąbisty koniec jak spada dzwoniąc do swojej dziewczyny i żegnając się z nią...a tu nagle widze na nk reklame Adrenalina 2 pod napięciem !!
hymm....to chyba będzie trochę naciągany film bo w jedynce chyba było dość adrenaliny...

ocenił(a) film na 10
ArabRab

Jak bez sensu? to nie widziałaś ostatniej sceny? gdy już leżał twarzą do kamery? po co się wypowiadasz w ogóle.

ocenił(a) film na 9
JohnyRotten

a SPOILER'OWAĆ TO NIE ŁASKA...

ocenił(a) film na 7
cujoo

Cujoo, wyjąłeś mi to z ust...już powoli mam dosyć czytania postów...ponieważ jeszcze nie widziałam filmu a połowę fabuły przez przypadek już znam....zero szacunku dla innych.
pozdro