PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Ten film to samo dno , omijać szerokim łukiem, nie wiem po co kręcą tak spiepszone kontynuacje. Film niespójny, nielogiczny, przesadzony jednym słowem porażka na całej linii, do części pierwszej się nie umywa (nawet nie ma porównana). Jak dla mnie to 0/10 ale wystawiam kape.
Pozdrawiam skretyniałych fanów którzy uważają ten film za arcydzieło.

ocenił(a) film na 6
666wszechmocny666

zgadzam sie, mozna postawic znak rownosci pomiedzy crank 2 a gownem :D

Crank 2= gowno!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Baribalfw

takimi wypowiedziami wyrabiasz opinie na swoj temat, ze nawet szkoda ciebie nazywac w jakis sposob :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Baribalfw

Jedno jest pewne, człowiek któremu podoba się druga część Adrenaliny na pewno nie jest normalny, co widać na przykładzie nijakiego "Baribalfw".

ocenił(a) film na 9
666wszechmocny666

za to na pewno normalni są ci, którym ten film się nie podoba tak bardzo, że wracając ze szkoły pierwsze co robią to wchodzą na forum filmu i go bojkotują... panowie jak chcecie coś zbojkotować to chociaż róbcie to na poziomie, podajcie jakieś logiczne argumenty, powołajcie się na konkretne przykłady, bo takie opinie jakie wygłaszacie kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji, nikt inteligentny nie traktuje ich poważnie, a co gorsza ośmieszacie się nimi publicznie. Crank 2 to rewelacyjny film akcji, w oryginalnej konwencji, będącej pastiszem znanych filmów sensacyjnych, posiada genialny soundtrack Pattona, świetną obsadę i nieograniczony niczym scenariusz... zapewnia mnóstwo rozrywki i to nie tylko za pomocą nowatorskiego montażu i realizacji. W swojej kategorii jest nie do przebicia, ale nie każdemu może się podobać, bo są ludzie, którym rozrywkę zapewniają inne rzeczy, co jest 100% normalne, nienormalne jest natomiast próbowanie zbojkotować go za wszelką cenę.

G_R_Z_3_C_II_U

zgadzam się, film jest co najmniej rewelacyjny! a to że niektórzy wolą kolejne typowo "amerykańskie" kino to już ich sprawa i proponuje zostawić to dla siebie. Ja osobiście lubię innowacje - nudzą mnie nawet najlepsze, ale już obcykane schematy. A ten film jest po prostu świetny! to trochę jak w szkole - mówi się ze nauczyciel jest zły, bo nie daje schematu rozwiązania zadania, do czego banda tępaków jest przyzwyczajona, ale wymaga zrozumienia zjawiska.

ocenił(a) film na 6
G_R_Z_3_C_II_U

'' Crank 2 to rewelacyjny film akcji, w oryginalnej konwencji, będącej pastiszem znanych filmów sensacyjnych, ''

wymien tytuly tych filmow :) ?

ocenił(a) film na 9
scotyy

już wymieniałem, ale najwyraźniej doszło do usunięcia postu zanim wróciłeś ze szkoły do domu... większość wcześniejszych filmów Stathama (revolver, transporter, snatch, porachunki), scarface, fu manchu, kilka filmów z lambertem, nawet godzilla... wymieniać można by wiele...

ocenił(a) film na 8
666wszechmocny666

Musisz być niezłym nudziarzem, jeśli do wszystkiego podchodzisz tak poważnie jak do tego filmu:) Współczuję:)