PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78208
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Naciągany

ocenił(a) film na 3

3/10 Jak ktoś może przeżyć jak spadnie z takiej wysokości, pierwsza cześć bardzo dobra, ale druga to poraszka, szkoda ogladać

ocenił(a) film na 9
chwastun

http://www.ciekawostka.pl/content/view/1768/42/

poczytaj sobie trollu zanim się weźmiesz za ocenianie filmów, Bear Grylls złamał kręgosłup skacząc ze spadochronem, który się nie otworzył, a teraz jest sprawniejszy od Ciebie... pewnie też lepiej zna się na filmach.

ocenił(a) film na 3
G_R_Z_3_C_II_U

Miał szczeście i dzieki platformie, a mówimy o filmie, a nie fuksie, ten film jest nadludzki, że aż sztywny ( np. głowa żyjąca w wodzie albo podłączenie się do rozdzielni, spaliło by gościa). Za bardzo naciągany to jest moje zdanie, mi się woogole druga cześć nie podoba i niestety trollem nie jestem :D jak tobie sie podoba to twoja sprawa ( ale zaszokowałeś mnie tym linkiem :p )

ocenił(a) film na 9
chwastun

owszem konwencja jest mocno przekoloryzowana, ale przecież jest wiele filmów, które mają o wiele bardziej niemożliwe motywy, a nikt się tak ich nie czepia... poza tym do oceny filmu powinno się wliczać znacznie więcej argumentów, nie będę się tu z Tobą spierał, po prostu trollujesz forum, wystawiłeś negatywną ocenę, luz, ale po co zakładasz o tym temat nie mając kompletnie nic do powiedzenia? zbyt wielu jest takich użytkowników na filmwebie, co przyczynia się do powolnego upadku tego portalu... więc trzeba reagować i czasem się upomnieć o jakąś argumentację czy rozwinięcie myśli.

G_R_Z_3_C_II_U

naciągany to jest Twój stary ! HA HA HA

ocenił(a) film na 5
chwastun

Film jest po prostu OK. Wydaje sie być śmieszny ale jest to bardziej śmiech z tego, co zrobili głupiego niż z tekstów czy sytuacji.

ocenił(a) film na 10
chwastun

Przeżył, bo to film, debilu arabski. Czarów w naszym świecie nie ma, a Władca Pierścieni istnieje- też ci się to pewnie nie podoba, co?