3/10 Jak ktoś może przeżyć jak spadnie z takiej wysokości, pierwsza cześć bardzo dobra, ale druga to poraszka, szkoda ogladać
http://www.ciekawostka.pl/content/view/1768/42/
poczytaj sobie trollu zanim się weźmiesz za ocenianie filmów, Bear Grylls złamał kręgosłup skacząc ze spadochronem, który się nie otworzył, a teraz jest sprawniejszy od Ciebie... pewnie też lepiej zna się na filmach.
Miał szczeście i dzieki platformie, a mówimy o filmie, a nie fuksie, ten film jest nadludzki, że aż sztywny ( np. głowa żyjąca w wodzie albo podłączenie się do rozdzielni, spaliło by gościa). Za bardzo naciągany to jest moje zdanie, mi się woogole druga cześć nie podoba i niestety trollem nie jestem :D jak tobie sie podoba to twoja sprawa ( ale zaszokowałeś mnie tym linkiem :p )
owszem konwencja jest mocno przekoloryzowana, ale przecież jest wiele filmów, które mają o wiele bardziej niemożliwe motywy, a nikt się tak ich nie czepia... poza tym do oceny filmu powinno się wliczać znacznie więcej argumentów, nie będę się tu z Tobą spierał, po prostu trollujesz forum, wystawiłeś negatywną ocenę, luz, ale po co zakładasz o tym temat nie mając kompletnie nic do powiedzenia? zbyt wielu jest takich użytkowników na filmwebie, co przyczynia się do powolnego upadku tego portalu... więc trzeba reagować i czasem się upomnieć o jakąś argumentację czy rozwinięcie myśli.
Film jest po prostu OK. Wydaje sie być śmieszny ale jest to bardziej śmiech z tego, co zrobili głupiego niż z tekstów czy sytuacji.