PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78209
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Nie wiem czy to jakaś pomyłka, ale w Heliosie w moim mieście pisze, że Crank 2 jest dozwolony od 12 roku życia :) .
Toż to niepoważne lekko...

użytkownik usunięty
KubaLeo

HeHeHe no niezły odjazd :D Byłem pewny, że ten film w każdym kinie dostanie 18+, trochę się zdziwiłem jak w Cinema City i Multikinie od 15 lat, ale Helios już pojechał po bandzie. Od 12 lat :D:D:D Tak pisze na stronie internetowej Heliosa, więc we wszystkich miastach jest od 12 :D

ocenił(a) film na 5

Taa i na pewno równie wielką radochę miałeś z tego, że mogłeś bez pomocy osoby pełnoletniej kupić sobie na ten film bilet, czyż nie? 12 lat to bardzo dojrzały wiek, jak na dziecko; nic tylko pozazdrościć wybujałej fantazji dystrybutorów.

i do Twojej niższej odpowiedzi:
widocznie sam skończyłeś jedną z wielu bajek oglądać, jak ten film, skoro dla Ciebie seks na arenie to nic większego niż bajka... po prostu żal.

użytkownik usunięty
freepick

Co ty pierdolisz i kim jesteś? W ogóle nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Weź przełóż to na ludzki bo ni chuja nie wiem o co ci chodzi.

P.S. Nie mogłem kupić biletu ponieważ jeszcze na tym w kinie nie byłem. Ale się wybieram. I nie idę do heliosa.

ocenił(a) film na 5

Za kogo się uważasz? Tej drugiej wypowiedzi to ja nie mogę akurat zrozumieć, bo nie jest napisana rzetelnie i bez przekleństw;

mam nadzieję, że gnojów potrafią rozróżniać i dadzą Ci zakaz wstępu.

użytkownik usunięty
freepick

A za kogo ty się uważasz? W ogóle nie wiem o co ci chodzi, nie rozumiem treści pierwszego twojego posta. Wytłumacz mi o co ci chodziło, wtedy pogadamy.

ocenił(a) film na 7
KubaLeo

JEST NAPISANE

użytkownik usunięty
Krenciolek

Gówno, a nie napisane :D

ocenił(a) film na 8
KubaLeo

co najlepsze przed filmem wyświetlana jest plansza na której stoi że od 18 :)