PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78209
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Ludzie ten film to jest zwykły zamach, na dobry smak kinomana inne słowa niz zenada sie nie nazucaja na mysl o tym czyms,wiekszych glupot nie widzialem.Na plakatach powinni napisac ostrzegac omozliwosci dostania palpitacji serca .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7
gwiazdorek78

Ten film nie jest filmem z przesłaniem jak dla mnie to po prostu film w którym ma się coś dziać.. Mi się film podobał i jeżeli to "zamach na smak kinomana" to ok niech będzie.. Nigdy nie twierdziłam, że znam się na filmach, ale to jest czymś co mi osobiście się podoba więc chyba nie posiadam "smaku kinomana"

okamileczkao

Nie mnie to oceniać ale o gustach się nie dyskutuje,ale jeśli podobał Ci się tez Grindhouse: Planet Terror i jego sequel to możliwe ze go możesz nie mieć.

gwiazdorek78

Jak ci się film nie podobał to napisz to raz, bo twoje kolejne komentarze są/będą coraz bardziej idiotyczne od tego jakim zaczęłeś.

użytkownik usunięty
gwiazdorek78

Buhahahahhahah tu już żeś dowalił! "Grindhouse: Planet Terror i jego sequel" hahhahah nie mogę. Pominę to, że nie masz zielonego pojęcia o tym czym są dwa Grindhausy Tarantino/Rodrigueza, ale sequel? Wiesz w ogóle co to sequel? Nie nie powiem ci. Napiszę tylko, że Planet Terror to druga część Grindhausa. Resztę dopowiedz sobie sam ^^