PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78206
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Mam pytanie nie oglądałem tej części i jak on przeżył przecież w 1 częsci spadł z dobrych
kilkuset metrów.

ocenił(a) film na 8
Felek4777

No właśnie mnie też to interesuje... Obejrzałem przed chwilą i widzę że jest druga część z tym samym aktorem :) O co tu kaman???:)

Kai1989

no ja w szoku bo to w 100 procentach nie możliwe by to przeżył. I tak jego ciało było w lepszym stanie niż w rzeczywistości by to wyglądało. Jego organy były by całkowicie lub więkzsym stopniu zniszczone, płuca by pękły by a gdyby cudem nie pękły to żebra by je przebiły i udusił by się własną krwią :D

ocenił(a) film na 8
Felek4777

Hehe.. dobrze że skończyłem kolację jak to zacząłem czytać :P Może to Adrenalina w alternatywnej rzeczywistości... Ale moim zdaniem mógł być to jego halun po tych prochach... Czyli reasumując scena w latającym samolocie mogła być tylko w jego głowie :) Bo w windzie już miał jazdy :P

Felek4777

Zabili go i uciekł. Logika cierpi, rzeczywistość skrzeczy, ludzie ogłupieni, a producenci liczą zyski. Dlatego ja "dwójki" nie obejrzę.

ocenił(a) film na 5
Felek4777

Dżejms Błond nie takie rzeczy znosił, a wy się tu czepiacie. :D przecież ten film to czyste szaleństwo i tyle.

ps - tytuł wątku sformułowany genialnie ;) "wystąpiony spoiler" mnie zabił ...