Dlatego, że na tym forum jest dużo niezadowalających opinii na temat tego filmu i niektórzy mogą się zniechęcić do pójścia do kina, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości przytoczę wam coś co znalazłem na stronie polskiego dystrybutora. Ten tekst świetnie pokazuje czego powinniście się spodziewać po Adrenalinie 2. Przeczytajcie to i zdecydujcie czy tego właśnie oczekujecie. Jeśli nie, to nie idźcie na ten film, a potem nie wypisujcie bzdur na tym forum bo jest to naprawdę żałosne.
To właśnie ten tekst:
„To nie jest film do przemyśleń czy analiz. To hardcore’owy film akcji, którego jedynym celem jest rozrywka. Jak mawiają Amerykanie, to jest totalnie zajebisty film, który nie zatrzymuje się ani na moment. Jest w nim wszystko, co ludzie chcą zobaczyć. Jeśli lubisz akcję, wulgarne dialogi, fascynujących, popieprzonych kolesi, goń do kina i przygotuj się na niezłą jazdę.”
- mówi Jason Statham
Dodam od siebie, że ten tekst i tak nie okazuje idealnie jak bardzo ten film jest popieprzony, więc jeśli takie coś Ci nie odpowiada - NIE IDŹ NA TO DO KINA!!!
W tym filmie nie ma niczego co przemiawiało by za tym by iśc na to do kina. Film jest "pojebany" ale taki ma właśnie byc. Spoko. Można raz obejrzec aby sprawdzic co też "pojebanego" ludzie potrafią wymyślec ale to tyle. Ogladasz raz i w kubeł.
melchet właśnie, ze Crank (zarówno 1 jak i 2), jest świetnym przykładem filmu który ściągą się z neta, potem idzie się na to do kina, a potem kupuje się DVD czy tam bluray. To jest właśnie przykład filmu który można oglądać codziennie do końca życia i nigdy się nie znudzi, zawsze będzie tak samo zajebiście śmieszny.
Słuchaj może 10-letnie dzieci nabiorą się na to "pierdolenie o basenie" ale nie ja. Bez przesady. Film jaki jest taki jest i każdy to widzi... Skończ więc tą propagandę bo codziennie to małe dzieci dobranockę oglądają. Wydanie jakichkolwiek pieniędzy na płytę, wypożyczenie czy wreszcie na bilet do kina na ten film to po prostu frajerstwo. Spoko, komuś się podoba nie mam nic do tego, ale określanie tego filmu jako coś ponad bardzo tanią rozpierduche i rozrywkę to hipokryzja...
Dzięki owner za ten tekst.....teraz to już na pewno go obejrzę...raz próbowałam ale miałam beznadziejną wersję i odpuściłam poszukam coś nowego.....
Napisz jeszcze czy jest podobna do jedynki, bo tak przy okazji to od niej zaczęła się moja historia z Jason-em Statham :) uwielbiam jego mimikę twarzy i głos :):)
pozdro
Zalosne to jest ze Jason Statham w tym wystapil, miejmy nadzieje ze juz nie ponizy sie wiecej w takich filmach.
Statham jest niezastąpiony w takich rolach, gra w tym co mu się podoba, a to, że nie potrafisz tego docenić to Twój własny problem...to żadne poniżenie zagrać w tak dobrym filmie ;]
Ale nie ktorym ten film sie nie podoba zrozumcie to fani tego gniota. Nie mam problemu, ale smiac mi sie chce jak bronicie zaciekle tego badziewia.
No co za idiota, zrozum kretynie, że to nie jest badziewie tylko zajebisty film akcji. I wszyscy moi znajomi, którzy to oglądali potwierdzają, że jest to zajebiście śmieszny zajebisty film. Niewiele osób go już widziało, więc wybieram się niedługo ze znajomymi na to do kina, ale ci którzy to widzieli mówią, że jest zajebiste, a ci którzy nie widzieli powiedzą to samo, bo w tym filmie nie ma NIC co mówiło by o tym, że ten film jest zły, za to jest WSZYSTKO co zapewnia że ten film jest świetny.
P.S. A ja dalej nie wiem co w tym filmie jest złego. Może mnie olśnisz, bo jak narazie to czytając wasze komentarze nie znalazłem ani jednego normalnego argumentu.