PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Ledwo To cos da sie obejrzec!!!Okropienstwo i debilizm!

ocenił(a) film na 9
Isabelle27

ahh! no straszne! naprawdę straszne :D taki niegrzeczny ten film! :D

ocenił(a) film na 7
Isabelle27

Bo to kino dla facetow !

Isabelle27

Popieram mojego przedmówcę, to film dla facetów, i jest bardzo dobry !!!

użytkownik usunięty
Isabelle27

Dokładnie, Crank to film dla facetów, ostra jazda bez trzymanki i głupota na maxa, oby więcej takich filmów.

P.S. Mam pytanie lepiej czekać do lipca i obejrzeć ten film w kinie, czy oglądać wersję r5, która ma beznadziejny głos, i słaby obraz? Bo ściągnąłem ją sobie ale nie wiem czy dla tego superowego filmu jakim jest Adrenalina nie poczekać tych 2 miechów i obejrzeć go w kinie z kumplami obżerając się żarciem z KFC?? :)

ocenił(a) film na 9

lepiej już obejrzyj wersję TS, nie jest wcale zła jakościowo... a co do r5 to lepiej zaczekać troszkę na porządnego DVD-RIP'a bo nie ma wersji z dobrym synchro dźwięku jak narazie... kino jak najbardziej polecam!!! ;]
długo czegoś takiego nie będzie na ekranach, zresztą zawsze to spora dawka pozytywnej energii w samym środku lata...

Isabelle27

To ja nie wiem jaką Ty wersję r5 ściągnąłeś :):). Hm cóż trudno wytrzymać te dwa miesiące i na pewno większość ludzi nie wytrzyma. Na pewno w kinie ten film fajnie byłoby obejrzeć, pozdrawiam

użytkownik usunięty
Lukas_04

A ty ściągałeś ten film? Jeśli tak mógłbyś podać z jakiej stronki? Bo jak popatrzyłem na tą moją wersję to obraz może być, ale jak zobaczyłem że kolesie ruszają ustami a głoś zaczyna lecieć trochę później do mnie krew zalewa jak widzę takie coś i filmu nie mogę oglądać przez to. ;/

Ja tego filmu nie ściągałem tylko mój kolega. Ja mam jakość znakomitą, ale skąd on to ściągał i gdzie to nie pytałem pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Lukas_04

dość dobra jest wersja Crank.2.High.Voltage.2009.R5.XviD-NoRARs™.avi

użytkownik usunięty
Isabelle27

Chyba jednak zaczekam na ten film w kinie. Bo przyjemność obejrzenia takiego filmu na dużym ekranie - bezcenna :)
Zresztą w okresie wakacji posypie się filmami - Transformers 2, Terminator 4, nowy Piątek 13-tego. A na samej górze najbardziej wyczekiwany prze ze mnie Crank 2 :D

Na pewno obejrzeć taki film w kinie to jest coś, jeżeli w ogóle ktoś ma dostęp do kina. Ja mieszkam na takim zadupiu, że do najbliższego kina mam 40 km i do tego nie wszystkie filmy są w nim grane. Naprawdę film godny polecenia i nie słuchajcie głupich recenzji, że słaby itp.

ocenił(a) film na 5
Isabelle27

Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj. Ten film jest dla prawdziwych znawców tego klimatu, a nie dla lamusów czy ludzi, którzy nie gustują tym klimacie.

Isabelle27

Ja ściagnąłem wersję R5, jakość oceniam na:
V - 7/10
A - 4/10

Film jest świetny, znacie jakieś podobne filmy?

ocenił(a) film na 1
Darkblast

ten film to jest jedno wielkie nieporozumienie! w stosunku do pierwszej części to PORAŻKA... twórcy się nie popisali.... szkoda czasu, sił i pieniędzy.... żal.pl

ocenił(a) film na 7
fazio

Żal to jak się czytam takie komentarze jak twój. Mnie tylko zastanawia jak Tacy znawcy którzy twierdzą że jest nieporozumienie by to inaczej nakręcili. Dobrę Męskie Kino z elementami fantasy :)

ocenił(a) film na 7
Darkblast

Crank 1 :D

ocenił(a) film na 1
D1RT

obejrzalam z ciekawosci i oczywiscie pod presja mojego chlopaka.Ogladam,ogladam i coraz wieksze zniesmaczenie...

ocenił(a) film na 1
Isabelle27

no i jak to jest film taki dla Was facetow:0 to ja nie chce wiedziec co wam siedzi w glowach a raczej czego brakuje:)

ocenił(a) film na 10
Isabelle27

Heh, a może faceci mają większą wyobraźnię :P? Proszę tej odpowiedzi nie
traktować jako dyskryminacji :D. Pozdrawiam :D.

ocenił(a) film na 1
Szamano

hmmm wyobraznie to Wy macie napewno bardzo rozwinieta:)wiem cos o tym:)z tym,ze wg mnie w filmie nie trzeba bylo sie nia zbytnio poslugiwac:)wszystko bylo az zbyt dobitnie przedstawione:)

ocenił(a) film na 9
Isabelle27

Twój stary i Twoja stara, lollololol !!!11

Isabelle27

głupia jesteś, ograniczona i tyle. nie znoszę ograniczonych ludzi, a takich panieneczek w szczególności.

Isabelle27

Nie udawaj aniołka i grzecznej dziewczynki, sama pewnie ganiasz jelenie po lesie ;)

A film jest super, taki jaki miał być.

Darkblast

Heh popieram poprzednika!!!! A jak komuś sie nie podoba to niech nie wchodzi na ten film i tyle i nie psuje mu średniej oceny bo powinna byc 10/10!!!!!!!

użytkownik usunięty
TomZiom

TomZiom dobrze gada ten film to arcydzieło 10/10 a ten komu się ten film nie podoba jest chory psychicznie!

ocenił(a) film na 10

ej no ludzie film jest zajebis** ale nieprzesadzajmy że 10/10 , sugeruję 9/10 aż taki doskonały to niejest ale jest zajebis**

ocenił(a) film na 8
Isabelle27

Film jest dobry ja mu daje 8/10, kino akcji i tyle bez głębi bez przekazu.
Jak powiedzieli sami twórcy zrobili go dla rozrywki, dobrze się przy tym bawiąc i tak powinien być ten film odebrany. Jak ktoś oczekiwał jakiegoś przekazu po tym filmie to źle trafił

użytkownik usunięty
Isabelle27

Właśnie skończyłem oglądać Crank 2 i na potwierdzenie moich wcześniejszych teorii - ten film jest ZAJEKURWABISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwsza część była też genialna, ale to co zrobili z tym filmem to masakra. Masakra, ale w pozytywnym znaczeniu. Tu wszystko jest genialne, tak głupie i nierealistyczne że aż zajebiste. Nie wiem jak może się to komuś nie podobać. Ten film ma wszystko co powinien zawierać dobry film akcji + mega dużo genialnego humoru. Wiele nawiązań do innych filmów np. Godzilli czy Pulp Fiction. Rozbrajające nie realne w najmniejszym stopniu sceny. Dla tego ten film tak lubię. Twórcy nie chcieli robić realistycznego filmu. Po prostu mieli to w dupie. Zrobili na maxa odjechany film, który się świetnie ogląda. Co ja będę się rozpisywał, murowane 10/10. Polecam wszystkim fanom zakręconych filmów i ostrej jazdy bez trzymanki. Naprawdę polecam. A jeśli komuś się nie podoba znaczy to tyle, że jest debilem :)

P.S. Krytykowany tu przez wielu motyw z palącym się Cheliosem(tak jak przewidywałem przed obejrzeniem filmu), jest jednym z najbardziej zajebistych fragmentów filmu, nie wiem co w nim jest do niepodobania.
P.S.2 FUCK YOU CHELIOS!!! - nie mogę z tego tekstu :D

ocenił(a) film na 8

zgadzm sie, film jest extra jak ktos ogladal 1cz. i mu sie podobala to 2cz tez mu sie spodoba.

ocenił(a) film na 1
spawacz_cs

Hehe bez komentarza i prosze bez epitetow:)))

ocenił(a) film na 6
spawacz_cs

"... chcesz wody? Dam ci wody hrrrr TFUUU..."(flegma w twarz)
Chevy rzadzi :) hehe

Ja sie pod tym komentarzem podpisuje obiema rękami. Film dobry na maksa. A jak kogos gorszy i nie podoba się to wracać do "poważnego" kina. HAHAahAHa.10/10

d4rek

I nie koniecznie jest to film dla facetów, ale za to na pewno dla osób dystansem. Amen

użytkownik usunięty
Isabelle27

Pani Isabelle chyba zabrakło słów na ten komentarz po tym jak jej dojechałem. Widocznie coś się zaiskrzyło w mózgu i uznała, że to co napisała wcześniej to była porażka. Ale mogę się mylić. Widać że większość z was się nie zna na dobrych filmach. Już nawet pisać wam się nie chce? A tak fajnie się ten temat rozkręcał. Napiszcie coś proszę bo nudno mi bez was :)