Dokładnie, Crank to film dla facetów, ostra jazda bez trzymanki i głupota na maxa, oby więcej takich filmów.
P.S. Mam pytanie lepiej czekać do lipca i obejrzeć ten film w kinie, czy oglądać wersję r5, która ma beznadziejny głos, i słaby obraz? Bo ściągnąłem ją sobie ale nie wiem czy dla tego superowego filmu jakim jest Adrenalina nie poczekać tych 2 miechów i obejrzeć go w kinie z kumplami obżerając się żarciem z KFC?? :)
lepiej już obejrzyj wersję TS, nie jest wcale zła jakościowo... a co do r5 to lepiej zaczekać troszkę na porządnego DVD-RIP'a bo nie ma wersji z dobrym synchro dźwięku jak narazie... kino jak najbardziej polecam!!! ;]
długo czegoś takiego nie będzie na ekranach, zresztą zawsze to spora dawka pozytywnej energii w samym środku lata...
To ja nie wiem jaką Ty wersję r5 ściągnąłeś :):). Hm cóż trudno wytrzymać te dwa miesiące i na pewno większość ludzi nie wytrzyma. Na pewno w kinie ten film fajnie byłoby obejrzeć, pozdrawiam
A ty ściągałeś ten film? Jeśli tak mógłbyś podać z jakiej stronki? Bo jak popatrzyłem na tą moją wersję to obraz może być, ale jak zobaczyłem że kolesie ruszają ustami a głoś zaczyna lecieć trochę później do mnie krew zalewa jak widzę takie coś i filmu nie mogę oglądać przez to. ;/
Ja tego filmu nie ściągałem tylko mój kolega. Ja mam jakość znakomitą, ale skąd on to ściągał i gdzie to nie pytałem pozdrawiam
Chyba jednak zaczekam na ten film w kinie. Bo przyjemność obejrzenia takiego filmu na dużym ekranie - bezcenna :)
Zresztą w okresie wakacji posypie się filmami - Transformers 2, Terminator 4, nowy Piątek 13-tego. A na samej górze najbardziej wyczekiwany prze ze mnie Crank 2 :D
Na pewno obejrzeć taki film w kinie to jest coś, jeżeli w ogóle ktoś ma dostęp do kina. Ja mieszkam na takim zadupiu, że do najbliższego kina mam 40 km i do tego nie wszystkie filmy są w nim grane. Naprawdę film godny polecenia i nie słuchajcie głupich recenzji, że słaby itp.
Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj. Ten film jest dla prawdziwych znawców tego klimatu, a nie dla lamusów czy ludzi, którzy nie gustują tym klimacie.
Ja ściagnąłem wersję R5, jakość oceniam na:
V - 7/10
A - 4/10
Film jest świetny, znacie jakieś podobne filmy?
ten film to jest jedno wielkie nieporozumienie! w stosunku do pierwszej części to PORAŻKA... twórcy się nie popisali.... szkoda czasu, sił i pieniędzy.... żal.pl
Żal to jak się czytam takie komentarze jak twój. Mnie tylko zastanawia jak Tacy znawcy którzy twierdzą że jest nieporozumienie by to inaczej nakręcili. Dobrę Męskie Kino z elementami fantasy :)
obejrzalam z ciekawosci i oczywiscie pod presja mojego chlopaka.Ogladam,ogladam i coraz wieksze zniesmaczenie...
no i jak to jest film taki dla Was facetow:0 to ja nie chce wiedziec co wam siedzi w glowach a raczej czego brakuje:)
Heh, a może faceci mają większą wyobraźnię :P? Proszę tej odpowiedzi nie
traktować jako dyskryminacji :D. Pozdrawiam :D.
hmmm wyobraznie to Wy macie napewno bardzo rozwinieta:)wiem cos o tym:)z tym,ze wg mnie w filmie nie trzeba bylo sie nia zbytnio poslugiwac:)wszystko bylo az zbyt dobitnie przedstawione:)
głupia jesteś, ograniczona i tyle. nie znoszę ograniczonych ludzi, a takich panieneczek w szczególności.
Nie udawaj aniołka i grzecznej dziewczynki, sama pewnie ganiasz jelenie po lesie ;)
A film jest super, taki jaki miał być.
Heh popieram poprzednika!!!! A jak komuś sie nie podoba to niech nie wchodzi na ten film i tyle i nie psuje mu średniej oceny bo powinna byc 10/10!!!!!!!
TomZiom dobrze gada ten film to arcydzieło 10/10 a ten komu się ten film nie podoba jest chory psychicznie!
ej no ludzie film jest zajebis** ale nieprzesadzajmy że 10/10 , sugeruję 9/10 aż taki doskonały to niejest ale jest zajebis**
Film jest dobry ja mu daje 8/10, kino akcji i tyle bez głębi bez przekazu.
Jak powiedzieli sami twórcy zrobili go dla rozrywki, dobrze się przy tym bawiąc i tak powinien być ten film odebrany. Jak ktoś oczekiwał jakiegoś przekazu po tym filmie to źle trafił
Właśnie skończyłem oglądać Crank 2 i na potwierdzenie moich wcześniejszych teorii - ten film jest ZAJEKURWABISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwsza część była też genialna, ale to co zrobili z tym filmem to masakra. Masakra, ale w pozytywnym znaczeniu. Tu wszystko jest genialne, tak głupie i nierealistyczne że aż zajebiste. Nie wiem jak może się to komuś nie podobać. Ten film ma wszystko co powinien zawierać dobry film akcji + mega dużo genialnego humoru. Wiele nawiązań do innych filmów np. Godzilli czy Pulp Fiction. Rozbrajające nie realne w najmniejszym stopniu sceny. Dla tego ten film tak lubię. Twórcy nie chcieli robić realistycznego filmu. Po prostu mieli to w dupie. Zrobili na maxa odjechany film, który się świetnie ogląda. Co ja będę się rozpisywał, murowane 10/10. Polecam wszystkim fanom zakręconych filmów i ostrej jazdy bez trzymanki. Naprawdę polecam. A jeśli komuś się nie podoba znaczy to tyle, że jest debilem :)
P.S. Krytykowany tu przez wielu motyw z palącym się Cheliosem(tak jak przewidywałem przed obejrzeniem filmu), jest jednym z najbardziej zajebistych fragmentów filmu, nie wiem co w nim jest do niepodobania.
P.S.2 FUCK YOU CHELIOS!!! - nie mogę z tego tekstu :D
zgadzm sie, film jest extra jak ktos ogladal 1cz. i mu sie podobala to 2cz tez mu sie spodoba.
"... chcesz wody? Dam ci wody hrrrr TFUUU..."(flegma w twarz)
Chevy rzadzi :) hehe
Ja sie pod tym komentarzem podpisuje obiema rękami. Film dobry na maksa. A jak kogos gorszy i nie podoba się to wracać do "poważnego" kina. HAHAahAHa.10/10
Pani Isabelle chyba zabrakło słów na ten komentarz po tym jak jej dojechałem. Widocznie coś się zaiskrzyło w mózgu i uznała, że to co napisała wcześniej to była porażka. Ale mogę się mylić. Widać że większość z was się nie zna na dobrych filmach. Już nawet pisać wam się nie chce? A tak fajnie się ten temat rozkręcał. Napiszcie coś proszę bo nudno mi bez was :)