Dla mnie jest świetny, doskonałe kino akcji klasy B, ma nie powtarzalny klimat rodem z gier serii GTA, film jest specyficzny i oryginalny, ten film to kicz, ale kicz artystyczny...momenty zaprzeczające jakimkolwiek prawom fizyki i biologi są realizowane w sposób nie meczący dla widza. Druga część ustępuje trochę jedynce, ale i tak bawiłem się przednio oglądając ją, dobry Statham i ja zawsze przeurocza Amy Smart....6/10
przeważnie część druga jest odbierana gorzej niż pierwsza, w tym przypadku mamy do czynienia z dobra kontynuacją, jednak zupełnie różniącą się klimatem od części pierwszej (co nie jest wadą)...
ponad godzina dobrej zabawy, w kinie melduje się obowiązkowo... ;]
Założyciel tematu dobrze gada, chociaż trochę przegiął z tak niską oceną 6/10, no ale może on należy do tych co wszystkie film nisko oceniają, nie wiem, nie wnikam w to, szczerze wali mnie to :)
6/10 to słaba ocena?! Pierwszą część oceniłem na 7,5/10, druga jest dobra, ale nie tak dobra jak część pierwsza....6/10 to ocena adekwatna do jakości filmu. Przypominam, że to tylko moja mikro recenzja i tylko moja ocena, nie jestem żadnym krytykiem filmowym, przecież możesz dać wyższą ocenę(bądź niższą)...masz do tego prawo, jak każdy na tym portalu. Obejrzałem po raz drugi film w kinie, bawiłem się przednio, film jest niepowtarzalny pod wieloma względami, ale ocena pozostaje jak była...po prostu więcej dać nie mogę...6/10:-)
Po pierwsze ocena 6/10 jest bardzo słaba, bo taka ocena klasyfikuje film jako: "ot taki sobie filmik do obejrzenia jak nie ma co robić". A takim filmem Adrenalina 2 na pewno nie jest bo to jest ARCYDZIEŁO czyli 10/10. No może 9/10 jak komuś się coś mogło nie spodobać. Ale właśnie przez takich jak ty ten film ma rażąco niską ocenę :(
P.S. W jakim kinie widziałeś już ten film, skoro polską premierę ma w piątek? :P
czy ty musisz być W KAŻDYM TAMACIE? masz jakąś prowizję od każdego komentarza??? po co wdupjasz do każdego tematu?? nie bluzgaj tylko ładnie odpowiedz na pytanie. Potrafisz nie bluzgać?
Ok jeśli ci tak zależy to odpowiem ci na to proste pytanie bez bluzgania.
Otóż... !!!PRZYGOTUJ SIĘ NA SZOK!!!... piszę w każdym temacie, ponieważ... !!!LEPIE NIE CZYTAJ DALE BO ZAWAŁU DOSTANIESZ!!!...
...ponieważ, TAK MI SIĘ PODOBA!
Nie mam co robić więc czytam te tematu i śmieję się z ciebie i innych tobie podobnych ludzi. Teraz jesteś zadowolony ?
mi to się wydaje że za wszelką cenę próbujesz bronić film ale jakoś ci to nie wychodzi i nie wyjdzie nawet jak zjebiesz każdego komu sie film nie podobał. zobacz jaką film ma ocenę. ledwo 6. Zawsze możesz podnieść mu poprzeczkę. Jak nie masz co robić i nie masz przyjaciół (został ci tylko internet) to załóż 3tysiące kont pocztowych i podepnij do nich 3tysiące kont na FW. Z każdego konta wystaw filmowi ocenę 10/10. Nie powinno ci to zająć więcej niż 2-3tygodnie. Będzie warto!! Mówie ci! film będzi miał ok 9/10 a ty będziesz mógł spać szczęśliwie bo dopniesz swego. następnym wyzwaniem będzie IMDB. ale tam to potrzebujesz minimum 10.000 kont i ponad miesiąc pracy.!! ZYCIE NALEŻY DO CIEBIE! no dalej! do roboty! a już za niedługo CRANK 2 będzie superfilmem!!!
Kiedyś myślałem żeby coś takiego zrobić, ale stwierdziłem, że nie warto marnować tyle czasu. Film na tej stronie może mieć nawet 1/10, ja wiem i tak swoje, że to jest ARCYDZIEŁO 10/10 i żaden idiota nie zmieni tego swoim zjebanym komentarzem. Po za tym jest dużo osób które mnie popierają, a grupy takich bezmózgów jak ty nie mają nic do gadania. Tak więc spieprzaj z tej stronki najlepiej bo i tak nic nie zdziałasz.
ej ale ty sam sobie przeczysz. piszesz zebym spieprzał bo nic nie zdziała a tymczasem to ty probujesz coś zdziałać nie ja. ja tylko próbuje wytępić takiego karalucha jak ty który sobie uwił gniazdo na forum ciulatego filmu i broni go jak pies swoich jajec. jesteś żałosny i do tego karaluch:]
Równie dobrze mogę teraz napisać to samo na odwrót i wyjdzie, że to ty próbujesz coś zdziałać, a ja cię wytępić. Ale tego nie zrobię, bo zniżę się do twojego poziomu.
Poza tym nie jestem żadnym karaluchem, ty chyba mówisz na opak o swojej rodzinie. Szkoda mi słów na ciebie, naprawdę nie warto jest komentować tego twojego gówna.
Jedna osoba z nas jest naprawdę żałosna. I to na pewno nie ja. Zgadnij kto.
Pierwszy raz obejrzałem wersję R5 na kompie, a w kinie byłem na pokazie technicznym...
W takim razie zwracam honor, ale i tak uważam, ze dałeś zbyt niską ocenę. Powinieneś podciągnąć ją co najmniej jedno oczko, bo ten film na to w pełni zasługuje :P
A właśnie skoro widziałeś ten film w kinie to cz mógłbyś mi powiedzieć, cz poziom wulgarności w napisach jest taki sam jak w tych ściągnięty z neta do wersji pirackich? Bo jeśli przeklenstwa są złagodzone to do dupy ;/
Panie Owner, niech się Pan tak nie spina bo....:-)
I co z tego jakbym dał o jedno oczko wyżej, czy by to coś zmieniło? Wiesz każdy ma swój gust, dla Ciebie film jest arcydziełem?...ok, nie ma sprawy, masz prawo tak uważać....Ja mam po prostu inną definicję 'arcydzieła'
U mnie 8,9,10 zarezerwowane są dla filmów Camerona, Scotta, Manna, De Palmy, Coppoli, Scorsese itd. itp.(z pewnymi wyjątkami, bo każdy ma swe słabości:-), skoro dla Ciebie arcydziełem jest 'Crank' to nie musisz z tego powodu bluzgać innych użytkowników, ani przekonywać ich na siłę do swego zdania....film jest świetny, ale pod żadnym względem nie dorównuje klasykom.
Film zdecydowanie zaprojektowany pod Stathama...i podobnie jak pierwszy "Transporter" wgniótł mnie w fotel :)) Poziom absurdu przekroczył moim zdaniem wiele (ale nie wszystkie) granice, choć co tu porównywać choćby z mistrzem Monty Pythonem :)) Warto obejrzeć choćby po to, aby za kolejne rok, czy dwa zapytać samego siebie: "jak to mogło mnie tak zaskoczyć, przecież w porównaniu do ....................to zupełny lajcik dobrze umocowany w rzeczywistości :)))"
Mocno średni, tylko dla tych którzy się nudzą. A, no i dla fanów filmów "Szybko i wściekle", "Watchmen", "Hitman".
Kicz artystyczny? Nie. Kicz artystyczny występuje w filmach między innymi Baza Luhrmanna.
To jest tandeta i komercha pełną gębą.
5/10.
Co za idiota znowu? O czym ty gadasz? Film jest zajebistym filmem akcji, to już mówiłem 100 razy, ale co ma kurwa Hitman do tak genialnego filmu jakim jest Watchmen? Co ma piernik do wiatraka? I kto to jest Baz Luhrmann do ciężkiej cholery? Kolejny wielki znawca kina się znalazł. A tak w ogóle to co jest złego w tych 3 filmach które wymieniłeś? Wszystkie 3 są świetne, ale Watchmen to kino bardziej ambitne, a pozostałe 2 to typowe rozrywkowe filmy. Gadasz od rzecz gościu. Weź lepiej się nie wypowiadaj.