PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78209
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Wrażenia

ocenił(a) film na 8

Powiem, że nawet cekawie wyszło scenarzystom. Co do wykonania również nie mam zastrzeżeń. Jedno co mnie poruszyło( no w sumie to 3 żeczy). Pierwszy to ten motyw z tą głową verony w tym akwarium, drógi to jak się tłukli w elektrowni(coś na pokrój power rangers), no i na końcu jak chev się cały jarał. Ale ogólnie przyjemny film i całkiem niezły sequel.

ocenił(a) film na 8
Suchyrulez

Ja myślę,że twórcy przestali owijać w bawełnę. Nie jest to film na serio. Dzięki scenie Godzilla/Power Rangers w elektrowni krytycy przychylniej będą patrzeć na film.Ja się dziwię,że niektórzy piszą,że ta odcięta żyjąca głowa, przeżycie Cheva to bzdura.Wystarczy spojrzeć na plakat.Po co oglądać film, który z założenia ma sie nie spodobać.Kto się rozczarował pierwszym Crankiem niech się trzyma z daleka.

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Kiedy usłyszałem o kontynuacji adrenaliny, mocno się zastanowiłem myślałem że zrobią prequel lub coś w tym stylu. Powiem, że pomysł o przeżyciu cheva po upadku z helikoptara, rozwiązano dość ciekawie(przeżył bo jego serce pompowało duże ilości krwi), i brzmi o wiele bardziej wiarygodnie niż egzystująca głowa kolesia bez żadnych innych organów, który w dodatku zginął przez skręcenie karku.