PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78206
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Nie ma w tym filmie nic poza zdjęciami i umiejętna grą operatorską. Film był nudny, absurdalny i prostacki. Coś a`la Tarantino tylko bez polotu. Trudno mi stwierdzić czy pierwsza część była lepsza bo myśle, że jednakowo słaba,choć po drugiej czuje się bardziej rozczarowana.

Jagna_8

Ten film jest dobry w swoim gatunku, bo nie przynudza.

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

zgadzam sie z bartoszcyc8... jest dobry w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 1
Jagna_8

zgadzam sie z Jagna_8... gówno jakich mało

ocenił(a) film na 6
Jagna_8

Bardziej jak Rodriguez. Pierwsza połowa jeszcze przypomina pierwszą Adrenalinę, druga jest wspaniale-Rodriguezowsko-idiotyczna.

Jagna_8

Ale po co Ty ogladasz takie filmy? Jesli spodziewalas sie romansu sredniowiecznego, czy dramatu psychologicznego a'la Alfred H., to poniosla Cie damska fantazja. Jest to film akcji dla ludzi rozrozniajacych liryke od epiki, proze od poezji i czekolade od gowna. Po kiego ch*ja ogladasz druga czesc, jesli Ci sie pierwsza nie podobala? Myslalas ze co, przejda z akcji na dokumentalny?

Bunchuu

Tak myślałam, że to Jaś fasola w wydaniu hard. A to Ci peszek. I bez wulgaryzmów proszę. Komentarze i opinie na temat filmu proszę a nie na temat czyjegoś gustu.

Jagna_8

Zdecydowanie spodziewałam się czegoś lepszego, a tu taki psikus. Nie wiem, co scenarzyści mieli na myśli. Jedno jest pewne: kiedy brali się za pisanie "Adrenaliny 2" musieli mieć naprawdę ciężki dzień. Akcja faktycznie nie zwalniała tempa od początku do końca, ale... żyjąca głowa w akwarium? No, błagam...

conchit4

Conchit4- nie powinnas w ogóle go oglądac, przeczytaj porady wyżej, powinnaś ogladac tylko te które Ci sie podobaja i z góry wiedzieć które to są, absolutnie nie wyrażac własneg zdania jesli film ci sie nie podoba. :) Pozdrawiam

Jagna_8

Rany boskie! Znaczy, że złamałam odwieczną zasadę wyrażania własnej opinii będącej sprzecznej z opinią innych. Czy to ten moment na bicie się w piersi i sypanie głowy popiołem? :)

conchit4

Hahaha! giń na stosie podła niewiasto! Adrenalina 2 twą wyrocznią się stanie! A tabun jej amatorów katem!

ocenił(a) film na 10
Jagna_8

Nudny? Co w tym filmie nudnego jeśli akcja nie zwalnia ani na chwile? Absurdalny i prostacki? To film akcji filmy akcji mają prawo przekraczać wszelki absurd.

Bezi1797

Wypowiadasz sie na temat mojego gustu filmowego czy na temat filmu? Bo jesli na temat tego pierwszego, to nic Ci do tego niestety. Chcesz podyskutowac, wypowiadaj sie na temat tego co obejrzałeś.
Tak odebrałam film jak go opisalam, chcesz mi udowodnić, że nie mam racji i źle widziałam??? czy, że tylko twój punkt widzenia jest właściwy? bo nie kumam wybacz

ocenił(a) film na 10
Jagna_8

Chce ci po prostu pokazać jak powinno się postrzegać filmy akcji aby je sprawiedliwie oceniać bo do każdego filmu trzeba mieć właściwe podejście

Bezi1797

:) dobrze dziękuje za wskazanie mi właściwej drogi... a kim Ty jesteś że chcesz mnie uczyć??

Jagna_8

no właśnie... tak tez myślałam.
forum to miejsce na wyrażanie opinii na temat tego co sie zobaczyło, wyobraź sobie, że każdy odbiera film inaczej, otwórz umysł i przyjmij do wiadomości fakt, że strasznie nudno byłoby gdyby każdy widział w filmie to samo, nie każdy widzi film tak jak ty, gdyby tak było, nie byłoby sensu by to foum istniało

ocenił(a) film na 10
Jagna_8

Jestem Bezi i ...
(•_•)
( •_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
(■_■)
Ch*j.
xD