PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78247
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Miałem okazję wczoraj obejrzec ten film.Zauważyłem wiele nagatywnych recenzji na temat tego filmu moim skromnym zdaniem osoby piszace te recenzje przywiazuja zbytnia wage do szczegółow np. gra aktorów, fabuła, efekty specjalne itp.
Fabuła nie nalezy do najlepszych ale jest lepsza niz w Harrym Potterze.Jak sam tytuł wskazuje film powinien cechowac sie dynamizmem i sadze ze spełnia to wymaganie(respeckt dla kamerzystów którzy podołali zadaniu).Podobały mi sie retrospekcje nawiazujace do 1 czesci.
Polecam wszystkim tym którzy lubia obejrzec luzny film ze znajomymi przy piwku.

<peace>

kakaowy_szatan17

Co kto lubi, ja po obejrzeniu tego filmu stwierdziłem, że wolałbym obejrzeć jeszcze raz pierwszą część, jest lepsza a fabuły obu część są praktycznie identyczne.

ocenił(a) film na 10
bartk22

Według mnie ten film ma swój klimat i jest tylko dla tych którzy lubią "luźną jazdę"

Mauna_Kea

ok zgodzę się co do tej "luźnej jazdy", ale nie zmienia to faktu, że film jest po prostu kiepski bo twórcom nie chciało się wysilać i skopiowali scenariusz pierwszej części zmieniając tylko parę szczegółów.

użytkownik usunięty
bartk22

A co innego mieliby robić? Przecież to rozrywkowe kino akcji, z którego należy się pośmiać a nie zastanawiać się nad sensem i fabułą. Jak idę na następną część Transportera to nie oczekuje czegoś nowego, tylko kolejną porcję naparzania po mordach. Dostaję to i jestem szczęśliwy :)

ocenił(a) film na 8

oj nie, Transporter akurat się stoczył :P

ocenił(a) film na 9
soundaddict

może i tak, ale pierwsza część jest wciąż tak samo dobra jak przed latami ;] polecam obejrzeć więcej niż raz ;]

ocenił(a) film na 7
kakaowy_szatan17

Dobrze prawisz, jesli ktos wytyka Crankowi ze nie ma fabuly, akcje sa malorealistycznie,itp to niech dalej oglada sobie Hanne Montane bo widocznie ten film jest dla niego zbyt madry by zrozumiec podstawowe wartosci jakie on daje... Lub lepiej zamknie twarz