czyżby szykował sie niewypał żerujący na sukcesie pierwszej częśi po zwiastunie mozna stwierdzic ze wile wontków z pierwszej części bendzie sie powtarzac a po zatym film srtacił mocno na ralisyce bo po takim upadku wszyskie kosci głównego bochatera zmieniły by sie w drzazgi i napewno człowiek niemiał by prawa bytu fizycznego po takim upadku i z kwałkiem plastiku zamiast serca.
ehhh...pozwolcie, ze wyszydze go za was ;]
buahahahahahahA!!!! muehhhheeeeehehehehehe!!!! wracaj do podstawowki! ;] i mala rada, nie wypowiadaj sie nigdzie publicznie ;]
nie do końca, bo policja raczej więcej starań przykłada do złapania szaleńca demolującego miasto. A koniec filmu też nierealny - po upadku raczej nie wyglądał by tak dobrze;)
a co do filmu to pierwsza część była świetna i mam nadzieję, że druga również będzie trzymała w napięciu
Kto by się przejmował przedawkowaniem narkotyków, stymulantów i efedryny ;) Gdyby film miał być realistyczny, Chev nie dożyłby upadku :D
Dobra prowokacja ;] Założyciel tematu ma 100% racji.Pierwsza część była tak realistyczna i poruszająca,momentami nawet wzruszająca a ty wychodzi teraz gniot żerujący na sukcesie poprzedniego filmu.Szkoda że ten film nie będzie tak realistyczny jak Crank ;]
Już to podawałem w temacie ,ale podam jeszcze raz:
http://www.dziennik.pl/swiat/article104233/Spadl_z_47_pietra_wiezowca_i_zyje.htm l
Faktem jest, że realizmu to za grosz nie ma, ale o to chodzi. A Terminator miał? :P Kij z realem, film akcji ma być i jest.
z tym Terminatorem troche przesadziłes kolo ,dwa odrębne gatunki filmowe. I w tym przypadku terminator wygrywa, a Adrenalina staje sie być głupim filmem.
Nie no cholera...co teraz? Koleś właśnie rozłożył cały film na łopatki, jak wytwórnia się dowie, to odwoła go z kin o ja p******ę
Film "Terminator" to obecnie dobra fantastyka - która może za lat kilkadziesiąt stać się faktem [choćby produkcja robotów, procesory "neuronowe" etc.] Film Adrenalina to inne kino, dobra akcja.
Pozdrawiam.
Ja się już doczekać nie mogę ;). Crank 1 był (wg mnie) wyśmienity - prosty film akcji (wybuchy, pościgi, strzelaniny etc.), i tylko o to w nim chodziło. Swoją drogą, tak jak napisano wyżej, wyjście z pierwszej części to prawdziwy majstersztyk pomysłowości scenarzysty :D. Do autora pierwszego postu: wszystkie horrory są nierealistyczne, więc czemu tego samego nie przenieść na potrzeby filmu sensacyjnego? Jak pistolety w filmach sensacyjnych mają po 100 naboi, to to nie jest problem :D. A że film opiera się na motywie z pierwszej części, to w ogóle mi to nie przeszkadza :).
nie wiem czy będzie taka lipa ale jak będę w kinie i się zawiodę to już najpierw oberże w domu i potem będę chodził do kina! bo jak się zawiodłem na dzień w którym się ziemia zatrzymała to już wszystkiego się spodziewam!:(