PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78209
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

czyżby szykował sie niewypał żerujący na sukcesie pierwszej częśi po zwiastunie mozna stwierdzic ze wile wontków z pierwszej części bendzie sie powtarzac a po zatym film srtacił mocno na ralisyce bo po takim upadku wszyskie kosci głównego bochatera zmieniły by sie w drzazgi i napewno człowiek niemiał by prawa bytu fizycznego po takim upadku i z kwałkiem plastiku zamiast serca.

ocenił(a) film na 9
dogier3

ehhh...pozwolcie, ze wyszydze go za was ;]
buahahahahahahA!!!! muehhhheeeeehehehehehe!!!! wracaj do podstawowki! ;] i mala rada, nie wypowiadaj sie nigdzie publicznie ;]

ocenił(a) film na 8
G_R_Z_3_C_II_U

Zgadzam się ,kup sobie Słownik Poprawnej Polszczyzny

ocenił(a) film na 10
Mathias_13cool

uważajcie, bo utracicie prawo bytu fizycznego.

ocenił(a) film na 8
dogier3

tak, generalnie istota pierwszej części był realizm....

ocenił(a) film na 7
soundaddict

nie do końca, bo policja raczej więcej starań przykłada do złapania szaleńca demolującego miasto. A koniec filmu też nierealny - po upadku raczej nie wyglądał by tak dobrze;)

a co do filmu to pierwsza część była świetna i mam nadzieję, że druga również będzie trzymała w napięciu

ocenił(a) film na 6
dogier3

Kto by się przejmował przedawkowaniem narkotyków, stymulantów i efedryny ;) Gdyby film miał być realistyczny, Chev nie dożyłby upadku :D

HalfBlackPrince

Dobra prowokacja ;] Założyciel tematu ma 100% racji.Pierwsza część była tak realistyczna i poruszająca,momentami nawet wzruszająca a ty wychodzi teraz gniot żerujący na sukcesie poprzedniego filmu.Szkoda że ten film nie będzie tak realistyczny jak Crank ;]

ocenił(a) film na 8
zaleski17

Już to podawałem w temacie ,ale podam jeszcze raz:
http://www.dziennik.pl/swiat/article104233/Spadl_z_47_pietra_wiezowca_i_zyje.htm l

ocenił(a) film na 4
Mathias_13cool

Faktem jest, że realizmu to za grosz nie ma, ale o to chodzi. A Terminator miał? :P Kij z realem, film akcji ma być i jest.

adiutant_zbigniew

z tym Terminatorem troche przesadziłes kolo ,dwa odrębne gatunki filmowe. I w tym przypadku terminator wygrywa, a Adrenalina staje sie być głupim filmem.

MALKO

Nie no cholera...co teraz? Koleś właśnie rozłożył cały film na łopatki, jak wytwórnia się dowie, to odwoła go z kin o ja p******ę

adiutant_zbigniew

Film "Terminator" to obecnie dobra fantastyka - która może za lat kilkadziesiąt stać się faktem [choćby produkcja robotów, procesory "neuronowe" etc.] Film Adrenalina to inne kino, dobra akcja.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
dogier3

Ja się już doczekać nie mogę ;). Crank 1 był (wg mnie) wyśmienity - prosty film akcji (wybuchy, pościgi, strzelaniny etc.), i tylko o to w nim chodziło. Swoją drogą, tak jak napisano wyżej, wyjście z pierwszej części to prawdziwy majstersztyk pomysłowości scenarzysty :D. Do autora pierwszego postu: wszystkie horrory są nierealistyczne, więc czemu tego samego nie przenieść na potrzeby filmu sensacyjnego? Jak pistolety w filmach sensacyjnych mają po 100 naboi, to to nie jest problem :D. A że film opiera się na motywie z pierwszej części, to w ogóle mi to nie przeszkadza :).

dogier3

nie wiem czy będzie taka lipa ale jak będę w kinie i się zawiodę to już najpierw oberże w domu i potem będę chodził do kina! bo jak się zawiodłem na dzień w którym się ziemia zatrzymała to już wszystkiego się spodziewam!:(

ocenił(a) film na 10
dogier3

To nie będzie żaden gniot, ten film nie ma za zadanie być realistyczny, to jest kino akcji które ma człowieka trzymać w napięciu, a crank napewno to robi, do tego żeby lepiej się film oglądało nie trzeba mysleć co jest realistyczne a co nie tylko wczuć się i poczuć klimat xD