PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78247
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Oglądnąłem do końca tego gniota ze względu na aktora i pierwszą część którą jeszcze mozna było przełknąć, ale takiego syfu jak cz.2 to jeszcze nie widziałem. Szczerze odradzam!!

użytkownik usunięty
koli214

Żenada to ty i całe twoje życie hahahahahah

Ale przyjacielu błysnąłeś inteligencją. Takie wypowiedzi utwierdzają mnie w przekonaniu że internet jest jak Media Markt- nie dla idiotów!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

taaaa poziom gimnazjum albo jakiejś przyzakładówki, klasyczny przykład onanisty z dostępem do komputera i wyzywającym wszystkich mających inne zdanie niż on sam. Kończę dyskusję bo mi tatuaże opadają jak czytam takie wypociny. A co do mieszania to jedyne co mieszasz to chyba tylko zaprawę na budowie bo tylko do tego się nadajesz

użytkownik usunięty
koli214

Haha śmieszny jesteś debilu, myślisz że mądry, a ciota. Tatuaże ci odpadają powiadasz? Chyba takie z misiami które znalazłeś w paczce czipsów za 50 groszy. n/c

Miałem nie dyskutować dalej ale jednak się skuszę. Z tymi tatuażami to tylko przenośnia ale dla takiego zakompleksionego człowieczka nawet czytanie ze zrozumieniem stanowi nie lada wyzwanie. Ciągle tylko obraźliwe epitety a sensownych wypowiedzi zero. Im więcej wyzwisk użyjesz tym bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu żeś prosty chłop bez szkoły i ogłady albo po prostu małolat przed którym nauka dopiero się rozpoczyna albo co gorsza zakończyła z bardzo opłakanym skutkiem.

użytkownik usunięty
koli214

Tu byś się zdziwił. I to bardzo. Bo z nauką u mnie bardzo dobrze, nie wiem jak u ciebie. Ale mi się już nie chce z tobą dyskutować. Wiesz czemu? Bo to miał być temat o filmie, a jak ty schodzisz na taki poziom jak szkoła, to podziękuję za tą rozmowę. Zresztą co ja będę gadał z takim debilem któremu Crank się nie podoba. Powiem tylko jedno - trzeba być chorym na umyśle. Zresztą ta rozmowa nie ma sensu bo i tak do kretyna, czyli ciebie nie dojdzie że Crank to świetny film. Nie znasz się na dobrej kinematografii, tyle ci powiem. Proponuję ci szybką wizytę u psychologa, ale tobie to i tak nic już raczej nie pomoże.

no no no z prostaka metamorfoza w inteligenta z elementami prostactwa, czyli jednak coś do główki doszło.

użytkownik usunięty
koli214

Nic do główki nie doszło debilu. Może jedynie to że z takimi jak ty nie ma sensu gadać, bo i tak nic nie zrozumiecie.

no fakt nic do główki nie doszło i dlatego wracam do punktu wyjścia czyli stwierdzenia że internet jest jak Media Markt...... KONIEC

użytkownik usunięty
koli214

No ale zaraz. Przecież sam siebie obrażasz. Skoro twierdzisz że internet jest jak Media Markt - nie dla idiotów, a ty jesteś jednym z największych idiotów na tej stronie to chyba coś z tobą nie tak? Przemyśl to jeszcze...