Oglądnąłem do końca tego gniota ze względu na aktora i pierwszą część którą jeszcze mozna było przełknąć, ale takiego syfu jak cz.2 to jeszcze nie widziałem. Szczerze odradzam!!
Ale przyjacielu błysnąłeś inteligencją. Takie wypowiedzi utwierdzają mnie w przekonaniu że internet jest jak Media Markt- nie dla idiotów!!
taaaa poziom gimnazjum albo jakiejś przyzakładówki, klasyczny przykład onanisty z dostępem do komputera i wyzywającym wszystkich mających inne zdanie niż on sam. Kończę dyskusję bo mi tatuaże opadają jak czytam takie wypociny. A co do mieszania to jedyne co mieszasz to chyba tylko zaprawę na budowie bo tylko do tego się nadajesz
Haha śmieszny jesteś debilu, myślisz że mądry, a ciota. Tatuaże ci odpadają powiadasz? Chyba takie z misiami które znalazłeś w paczce czipsów za 50 groszy. n/c
Miałem nie dyskutować dalej ale jednak się skuszę. Z tymi tatuażami to tylko przenośnia ale dla takiego zakompleksionego człowieczka nawet czytanie ze zrozumieniem stanowi nie lada wyzwanie. Ciągle tylko obraźliwe epitety a sensownych wypowiedzi zero. Im więcej wyzwisk użyjesz tym bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu żeś prosty chłop bez szkoły i ogłady albo po prostu małolat przed którym nauka dopiero się rozpoczyna albo co gorsza zakończyła z bardzo opłakanym skutkiem.
Tu byś się zdziwił. I to bardzo. Bo z nauką u mnie bardzo dobrze, nie wiem jak u ciebie. Ale mi się już nie chce z tobą dyskutować. Wiesz czemu? Bo to miał być temat o filmie, a jak ty schodzisz na taki poziom jak szkoła, to podziękuję za tą rozmowę. Zresztą co ja będę gadał z takim debilem któremu Crank się nie podoba. Powiem tylko jedno - trzeba być chorym na umyśle. Zresztą ta rozmowa nie ma sensu bo i tak do kretyna, czyli ciebie nie dojdzie że Crank to świetny film. Nie znasz się na dobrej kinematografii, tyle ci powiem. Proponuję ci szybką wizytę u psychologa, ale tobie to i tak nic już raczej nie pomoże.
no no no z prostaka metamorfoza w inteligenta z elementami prostactwa, czyli jednak coś do główki doszło.
Nic do główki nie doszło debilu. Może jedynie to że z takimi jak ty nie ma sensu gadać, bo i tak nic nie zrozumiecie.
no fakt nic do główki nie doszło i dlatego wracam do punktu wyjścia czyli stwierdzenia że internet jest jak Media Markt...... KONIEC