PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78247
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

jak mozna ogladac tak głupi film? na poczatku myslalem ze to bedzie cos z
serii akcji ale to jest najgłupszy film jaki w zyciu widziałem

ocenił(a) film na 6
wiemar7

to że spodziewałeś się czegoś innego nie świadczy o beznadziejności tego filmu tylko raczej o Twoim rozczarowaniu i minięciu się z wyobrażeniem :D

użytkownik usunięty
wiemar7

Widać nie skumałeś klimat filmu.To tak jakby oglądając komedie narzekać że
jest śmieszna.

wiemar7

sory ale uwazam tak samo. Myslalam ze to cos w rodzaju filmu akcji. Spodziewałam się czegos podobnego do Transportera ale naprawde bardzo sie rozczarowałam. Przez pierwsza część jeszcze jakos przebrnełam, ale Crank 2 to juz totalne nieporozumienie. Nie wiem jak ktos zdrowy na umysle potrafil to oglądnąć i byc usatysfakcjonowany. Porazka totalna!!! Myslałam, że Jason Statham nie gra w takich gniotach. Poważnie sie zawiodłam. Ale to juz akurat jest moje zdanie. Każdy ma swoje. Narq;)

użytkownik usunięty
tanglewood

Jeszcze raz powtarzam że nie powinniście się spodziewać standartowego filmu
akcji!!!
To raczej parodia filmów sensacyjnych i pełen zabawnych absurdów film
komediowy.

ocenił(a) film na 1

W takim razie jesli to parodia to bardzo nie udana. Dno, jedynka mi sie nawet podobala, ale 2 wogole nie trzyma klimatu, poprostu przerost formy nad trescia. 1/10, podajcie mi jeden plus tego filmu?

Zeby jeszcze te absurdalne sceny byly smieszne, ale sa zalosne.

ocenił(a) film na 9
sopel123

jeden plus? chłopcze.. klimatyczny soundtrack Pattona, świetna obsada, doskonały montaż, można wymieniać i wymieniać.. z filmami tak bywa, że albo się je lubi albo nie, jeśli Crank 2 Ci się nie podoba to Twoja sprawa, nie wylewajcie tu swoich żali i mONdrości, zwłaszcza jak ktoś wypisuje, że to jest parodia, na kinie się trzeba troszkę znać, żeby nie ośmieszać się publicznie pisząc takie głupoty i stawiając ocenę 1/10 (chyba kpisz z tą oceną)... polecam nabrać trochę dystansu i nie oglądać masowo ściąganych z internetu filmów, nikt wam nie każe niczego oglądać, a że juz nawet tak proste w odbiorze kino rozrywkowe jakim jest Crank 2 okazuje się za ciężkie no to już wasza sprawa...
świetny film, 9/10

ocenił(a) film na 1
G_R_Z_3_C_II_U

no tak... niektorzy powiedza, ze "Gluczas a jak myslisz" ma klimatyczny soundtrack , świetna obsade, doskonały montaż, a reszte plusow mozna wymieniać i wymieniać. Mam dystansu i to duzo , ale ten film to dno, pokazac kawalek dupy troche strzelanin, krwi i to ma byc wielka mi rozrywka? Moze dla 15 latka, ale nie dla ludzi powyzej tego wieku.

A zal wylewam (mam do tego prawo, przeciez po to sa komentarze), zeby ktos nie tracil czasu na ten chlam.

ocenił(a) film na 9
sopel123

bez przesady, to co piszesz to totalne nieporozumienie... na marginesie, mam o wiele więcej niż 15lat, a jednak bawiłem się na tym filmie przednio, i to nie raz, bo oglądałem go już kilka razy, do tego uważam, że to rozrywka w czystej formie... tak właśnie, strzelaniny, krew, "dupy" etc. = Crank 2, i o to właśnie chodziło...
PS. ludzie są za głupi żeby Cię posłuchać i nie oglądać, mimo opini takich jak Ty, ściągną, obejrzą i zaczną wypisywać takie same głupoty ośmieszając się... więc oszczędź im tego ;] pozdrawiam

użytkownik usunięty
sopel123

Jak zwykle G_R_Z_3_C_II_U 100% racji, dodam tylko od siebie, że te absurdalne scen są zajebiście śmieszne, a film praktycznie nie ma minusów, no może jeden malutki - film jest za krótki jak dla mnie. Ale i tak dzieje się w nim więcej niż w większości 3-godzinnych filmów :)