Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

SUUUper filmik! Od samego poczatku non stop akcja!!! Filmik ani troche nie nudzi!!! Chwilami plakalem ze smiechuu, szczegolnie podczas koncowej scenie lotu :DDDDDDD Swietna komedia wymieszana ze swietna fabula i zakreconym aktorem :D hehehhe LUX !! POLECAM!!! NIE BEDZIECIE ZALOWAC ZE TO OGLADALISCIE!!! :D :D
10/10!!!

ocenił(a) film na 6
Poznaj_Rzeznika

zgadzam się. dla twórców filmu nic nie jest niemożliwe! jazda bez trzymanki:)

ocenił(a) film na 2
pierrot_le_fou

Arcydzieło..... BUehehehehehe w pułowie filmu chciałem dać 6/10 , 20 min przed końcem 5/10, im dalej tym mniej, szkoda czasu an ten film, jak ktoś napisał kolejne zmarnowane 90min, takich filmów powinni zabronić. Jak komus może podobac sie film i twierdzić że jest to arcydzieło, skoro nic w nim nie trzyma sie kupy i pachnie tandetą ?

ocenił(a) film na 10
Fanek_2

To ile dałeś mało kogo obchodzi. Obejrzyj kolejny odcinek Magdy M albo Wojewódzkiego-tym arcydziełom dałbyś pewnie 10/10

ocenił(a) film na 2
hoolik

hoolik w odrożnieniu od ciebie ja znam sie na sztuce filmowej, idź spakować plecak i odrobić lekcje.

ocenił(a) film na 10
Fanek_2

to nie jest film dla koneserów kina. Obejrzałem go bo chciałem akurat obejrzeć film akcji i w tej kategorii to jest genialny film. Może się Tobie nie podobać, ale nie znaczy że możesz go obrzydzać innym!

ocenił(a) film na 9
Fanek_2

Mi się film podobał i dałem mu ocenę 9/10 i chciałem przypomnieć, że nie w każdym filmie można zrozumieć fabułę i nie w każdym ona jest(chodzi o to że nie które filmy są robione dla rozrywki) bo nie którzy to w każdym filmie chcą widzieć fabułę dlatego później(przykładowo daję więc się nie czepiać takie filmy jak "Ocean strachu" dostają jakieś nagrody to właśnie takie filmy powinni przestać produkować i czemu jak tak się czepiasz do fabuły i wielu takich jak ty to film ten ma taką niską ocenę(i tak za wysoką) przecież ma fabułę he wogóle to jest bez sensu a ty i wielu innych czepiacie się takich filmów jak Crank nie rozumiem was i jak ktoś daje sobie 10 to go nie krytykujcie bo to jego ocena i na odwrót widzisz nic nie zmienisz że będą dalej produkować takie filmy jak Crank tak ja nic nie zmienię że będą produkować takie filmy jak Ocean strachu bo już jest 2 część tak coś pisało ale jeszcze jej nie oglądałem i nie wiem czy oglądnę.
POZDRAWIAM i przypominam że nikogo nie chciałem urazić a jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam

ocenił(a) film na 4
Poznaj_Rzeznika

wow, chcialem cos napisac, ale po zobaczeniu listy ulubionych tego kolesia, doszedlem d wniosku ze musi ogladac duuuzo filmow ;] Wiec chyba gust mu sie wyrobil, i 10/10 to to chyba dosc ironiczna ocena ;]

ocenił(a) film na 9
slocik

Jak dla mnie był to przedni czas spędzony przed telewizorem.
Film może nie należy do ambitnyh ale jako luźna sensacja komediowa poprostu bomba. Niektóre gagi mnie mile zaskoczyły a już sama scena końcowa świadzczy o tym że film należy odbierać z przymrużeniem oka, więc nie ma sie co spinać nad krytyką tylko przypalić sobie przed filmem i dobrze się bawić.
;]

Poznaj_Rzeznika

chyba cię pogięło,film niezły akcja na całego(zresztą z fabuły wynika, że nie może być inaczej) ale to żadne arcydzieło nie jest!ostrzegam solennie,choć w sumie obejżeć można

ocenił(a) film na 5
Poznaj_Rzeznika

5/10. Nad treścią nie ma się co rozpisywać, bo i nie ma o czym. Zresztą nie dla ambitnych scenariuszy takie filmy się ogląda. Akcji jest mnóstwo, kilka fajnych gagów i tyle. Niestety do szału doprowadzał mnie sposób w jaki film został nakręcony. Po cholerę stosować taki kiczowaty montaż, triki i te głupawe napisy na ekranie, wszystko rodem z MTV. Film byłby o wiele lepszy w odbiorze bez tych denerwujących cudactw. Obawiam się, że jeśli obraz ten byłby o 15 min dłuższy (a przecież i tak nie trwa nawet 90 min), to jego ocena jeszcze by spadła, w końcu ileż można oglądać faceta biegającego po mieście i odwalającego co raz to bardziej idiotyczne rzeczy.

ocenił(a) film na 10
Kiudo

mnie sie podobał :D aktor wcielajacy sie w postac Cheliosa udowadnia i akcentuje swoj talent do aktorstwa

ocenił(a) film na 10
Poznaj_Rzeznika

Ja sie w 100% zgadzam! Filmik pierwsza klasa! Dawno nie widzialem tak dobrego polaczenia pokreconej akcji ze świetnymi gagami! Statham po prostu pokazał co umie! Było tyle rozbrajających scen, że trudno je wyliczać. Chyba najbardziej zaskoczyła mnie ta w której Chev na oczach chińczyków pukał tą swoją panienkę. Czegoś takiego w życiu bym się nie spodziewał poza tym troche niespodziewane zakończenie <SPOILER> Już myślałem,że będzie happy end czyli Statham wypychnie Verone z helikoptera a samemu jakos mu się uda nie spaść a tu jednak... lecą obaj... Ale ten telefon do żony... no myslałem że padne! </SPOILER> Jednocześnie chciałem zaznaczyć, że nie jestem koneserem ambitnego kina. Lubie sie przy filmie dobrze bawić i odprezyc. Ten film do tego jest wyśmienity, dlatego ode mnie dostaje 10/10. Dużo scen jest napchanych bajerami kaskaderskimi i efektami specjalnymi dlatego tym którzy szukają i cenią realizm film szczerze odradzam. Dla każdego innego odbiorcy film przeokrutnie polecam!!!

ocenił(a) film na 8
Poznaj_Rzeznika

w tym filmie chodzi tylko o jedno - skondesowana ilość szybkiej akcji. I dobrze. I to mi się właśnie w tym filmie. 80 minut mi przeleciało momentalnie. I za coś takiego takie filmy lubię. Szybka akcja, czasem ciekawe teksty, fabuła fabułą, fajna muza (całkiem dobrze dopasowana) - po prostu szybki film akcji. I oto tu chyba chodziło. Na spokojnie 8/10.

ocenił(a) film na 2
Cooler1978

Napisałem chyba jako pierwszy coś negatywnego o filmie i se rozpoczeło :D Zakończmy może ;)

ocenił(a) film na 9
Fanek_2

jkak dlamnie film dobry,akcja cały czas trzyma tempo a tego od tego filmu oczekiwałem ,bardzo dobra gra głownego bohatera