Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

Beznadzieja!

ocenił(a) film na 1

Moim zdaniem: Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem:) Zupełnie bez sensu. Nic mi się w nim nie podobało, a zakończenie godne złotej maliny (jeśli byłaby taka kategoria). Odradzam każdemu.

użytkownik usunięty
jarofutbol

Sądząc po liczbie tematów odnośnie Adrenaliny nie jest tak źle z tym filmem.

ocenił(a) film na 3
jarofutbol

Nawet złote maliny to za wysokie progi dla tego filmu. Pewnie w planach miało być zwariowanie a wyszło żenująco i nudno. Polecam wyłącznie dzieciom poniżej 8 roku życia lub dorosłym z takim poziomem mentalności, reszta niech ogląda na własne ryzyko.

jarofutbol

Zgadzam się z Tobą. Film b e z n a d z i e j n y! Płytka fabuła, humor na siłę, słabe sceny akcji.Zero napięcia. Jedyny zabawny moment to 'igraszki' w Chinatown ;)

pavelllo116

Ten film jest zajebisty, większość co uważa ten film za głupi po prostu nie potrafi poczuć tej "Adrenaliny" . Pozdro i polecam naprawdę ten film.

ocenił(a) film na 1
Cassidys

Być może nie potrafię jej poczuć, ale zapewniam cię, nie jestem jedyną osobą, a nawet po rozmowach dochodzę do wniosku, że jestem w większości:)Ale bardzo chętniwe posłucham twoich argumentów, go w tym filmie było takiego fajnego, tylko bez ogólników, co konkretnie. Bo naprawdę fenomen tego filmu, a dokaldnie jego ocen, jest dla mnie trudny do wytłumaczneia. Od czego miałbym poczuć adrenalinę?:):) Tylko pliz, bez chamstwa, już jeden niezbyt fajny gość na tym poscie wystarczy:) A ja po prostu chcętnie bym podyskutował:_

pavelllo116

Masz prawo do Takiego odbioru filmu, ale...

Nie ma czegoś takiego jak humor na siłę, są tylko ludzie, których bawi co innego. Żart wymaga absurdu, paradoksu, wygłupu/głupoty, ironii, może być bez przekazu, albo z przekazem, ale nigdy nie jest na siłę, bo w żart można obrócić dosłownie wszystko, więc na siłę można chyba jedynie szukać braku żartu.

r123x

Hmm ? Czemu mój post jest w innym miejscu, niż odpowiadałem ?

ocenił(a) film na 9
jarofutbol

95 % rozrywki 5 % fabuły, jak się komuś nie podoba niech nie ogląda :)

ocenił(a) film na 1
filgry

Dokładnie tak:)Ja wyraźiłem swoje zdanie, nie rozumiem fenomenu popularności tego filmu i tyle, ale nie zamierzam się o niego zabijać na forum. PZDR

ocenił(a) film na 8
jarofutbol

A Ja polecam każdemu film jest bardzo ciekawo zrobiony i nie jest podobny do schematów typowego filmu. Bardzo fajne i dynamiczne ujęcia.

użytkownik usunięty
jarofutbol

Szmira dla gówniarzerii. Ładowanie sztucznego serca przez pocieranie skóry sweterkiem? Błagam...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Baribalfw

"Owned" teraz piszesz na dwóch nickach czy w końcu dostałeś bana za tępote?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
jarofutbol

Jeden z najgorszych filmów, jakie zdarzyło mi się obejrzeć. Jedna gwiazdka to i tak nieporozumienie.

ocenił(a) film na 3
jarofutbol

Dokładnie, badziewny film i tyle. Nigdy nie widziałem bardziej przejaskrawionej sceny - tej ostatniej, śmiech na sali. Dwóch facetów spada kilka minut na ziemię, po drodze sobie rozmawiają, ten jeszcze dzwoni do dziewczyny. No genialnie!! 3/10 - tylko ze względu na Stathama, bo go lubię, ale oglądam filmy z nim i co raz więcej jest takich Transporterów itp.

TyskiDaro

Nie bierz tego filmu na poważnie, bo się nie da. Scena miała być przejaskrawiona na maxa i taka też była - podobnie jak i inne sceny w tym filmie.
Mi się Adrenalinę bardzo przyjemnie oglądało. W kategorii "bezpretensjonalne kino akcji" jest to naprawdę świetny film.

TyskiDaro

Czy wszystko musi być poważne ?
Czy filmach i w życiu nie ma miejsca na absurdy ?

użytkownik usunięty
jarofutbol

Nie powiedziałbym, że beznadzieja. Mam mieszane uczucia co do tego filmu dlatego wystawiam 5/10. Prymitywny ale przynajmniej się nie nudziłem.

ocenił(a) film na 1

Beznadzieja! Zgadzam sie: prymitywny i totalnie nierealny

Davidoff_Novothny

Szukasz realizmu ? Oglądaj obyczajówki i w sumie tylko i wyłącznie obyczajówki, wszystko inne jest pozbawione stu procentowego realizmu. Nawet filmy wojenne mają w sobie marny procent rzeczywistości na wojnach, Ba! są nastawione na akcje, a wojna to nie akcja, której chce żołnierz.

Mnie wręcz rozwala w pozytywny sposób taka akcja, kiedy koleś z uśmiechem spada z wysokości 4000m i mówi coś przez komórkę; albo kiedy mamy pościg, a dziewczyna robi mu oralną rozkosz, czy to nie jest pozytywny absurd ? xD

Także odradzam realistom, a polecam... ludziom z wyobraźnią ? :)