Uwielbiam kino i staram się znaleźć coś pozytywnego w każdym filmie. Rozpatruję również filmy w gatunkach, w jakich są kręcone i nie oczekuję rozprawy filozoficznej po ostrej naparzance.
Ale ten film to kompletne dno. 3/10 to góra, bo jestem w dobrym humorze - nie z powodu filmu bynajmniej. Kał. Nie oglądać. Wyłączyć.
No masz rację w 100%
Rozumiem, że można mieć różne upodobanie filmowe. Ale to? Kurwa, tego gniota nie rozumiem. ;)
Film jest świetny paradoksalnie właśnie dlatego, ze jest dosłownie P O J E B A N Y :D
Mega szybka akcja, chory scenariusz i pomysły, a do tego ogromna dawka humoru. Większość scen w filme jest tak głupia, że cholernie śmieszy. Ale właśnie o to chodziło! Po prostu nie ma drugiego takiego filmu. Ale wiem też, że nie każdy to zrozumie i nie mam zamiaru nikogo obrażać, po prostu film jest nie na każdy temperament i nie na każde poczucie humoru:) Ale pamiętać też trzeba, że żaden film nie jest dla każdego.
Masz absolutną racje!!! Film jest tak yebni,...ty ze nic tylko sie śmiać, a sequel wymiata na 100tys fajerek, obejrzałem juz 4 razy u mnie w pracy wszyscy sie z tego smieja do łez! toz to film dla luzaków a nie śmiercionośnie poważnych sztywniaków
jeden z lepszych filmów jaki kiedykolwiek oglądałam (a oglądałam ich bardzo dużo) rozumiem ,że każdy ma inny gust ale żeby adrenaline ocenić na 3 maks to jesteście skończeni
Zgadzam się z autorem tematu. Film baaaardzo słaby!! wytrzymałem do połowy tylko dlatego, że lubię Stathama no ale niestety w końcu się poddałem. Bardzo naiwny (wręcz głupawy), odrealniony scenariusz zawierający masę nieścisłości. Sięgając po ten film sugerowałem się wysoką oceną - jest ona niestety cholernie myląca. Myślę, że max 12-latkom się może podobać, ewentualnie maniakom o bardzo specyficznym zmyśle estetyki.