Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

To nie jest nawet głupie. To żadne nie jest. Powinien istnieć zakaz rozpowszechniania tego czegoś.

Arcydzieło, 10/10.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0wner2

Ahahahah

ocenił(a) film na 10
0wner2

100%

ocenił(a) film na 2

zgadzam się w 100%

j.w. - Statham musiał być w strasznym dole finansowym - ale na Jego miejscu wolałbym wziąć godziny w Mc Donaldzie jako sprzedawca buł - przynajmniej nie musiałbym się tego wstydzić.

ocenił(a) film na 10
piotrbimbasik

film jest mocny, szybki i zabawny. ej mądry jest, wszystko do siebie pasuje, trucizna, mafia, pościgi, doktor, sex na ulicy, azjaci, strzelanie palcami, dzwonek... :D
statham zajebiście wygląda w dresie, jak niko belik :D zajebiście mi się kojarzy

Bez przesady. Aż tak tragicznie nie było.

ocenił(a) film na 8

Zdecydowanie, najlepszy film świata 100/10 dziwie się że nie dostał Oskara O_O ale co ja tam mogę wiedzieć, bo wy to pewnie jesteście absolwentami wyższych szkół filmowych, a ja tylko nędznym kinomanem. Uwielbiam czytać krytyczne komentarze autorstwa takich ludzi jak wy!! no po prostu gdyby nie wy to marnowałbym czas na oglądanie beznadziejnych filmów, dziękuje wam, nie będę się nawet dołączał do waszej dyskusji ponieważ nie mam o niczym pojęcia. Jeszcze raz dziękuje!!!!

ocenił(a) film na 7
sjz3

to postaw 10/10

sjz3

Film bardzo dobry w swoim gatunku. Nie lubię filmów akcji zupełnie, ale ten oglądało się z przyjemnością. 8/10

ocenił(a) film na 10

jesteś dałnem

waldekelo

Takie riposty stosują fani tego filmu.

ocenił(a) film na 9

Na szczęście to nie ty ustalasz prawo i inni będą mieli jeszcze okazję obejrzeć to arcydzieło w kinie akcji.

JackBauer

Arcydzieło? Nie rozśmieszaj mnie.

ocenił(a) film na 9
Jezus_drugi

Nie wiem, czy orientujesz się, o co tak naprawdę chodzi w filmach akcji, bo wnioskując po Twoich komentarzach, spodziewałeś się jakiegoś głębokiego filmu. W takim wypadku nie dziwi mnie Twoje rozczarowanie.

JackBauer

Wcale nie. Akcja akcją ale ten film na okreslenie ARCYDZIEŁO nie zasługuje.

ocenił(a) film na 9
Jezus_drugi

W takim razie powiedz, dlaczego ten film nie zasługuje na określenie "arcydzieło", bo wg. mnie spełnia wszystkie kryteria gatunku "akcja".

JackBauer

Samo strzelanie nie wystarczy, liczy się także jakość. Analogicznie do wszystkich cech.

ocenił(a) film na 9
Jezus_drugi

Wypowiadałeś się już w kilku tematach i nie podałeś żadnych konkretów. W filmie nie ma samego strzelania, a wszystko jest dobrze wyreżyserowane i przedstawione. Fabuła trzyma się kupy. Wyjaśnij mi proszę, co masz na myśli mówiąc, że film jest słaby jakościowo.

ocenił(a) film na 2

Masz rację