To nie jest nawet głupie. To żadne nie jest. Powinien istnieć zakaz rozpowszechniania tego czegoś.
j.w. - Statham musiał być w strasznym dole finansowym - ale na Jego miejscu wolałbym wziąć godziny w Mc Donaldzie jako sprzedawca buł - przynajmniej nie musiałbym się tego wstydzić.
film jest mocny, szybki i zabawny. ej mądry jest, wszystko do siebie pasuje, trucizna, mafia, pościgi, doktor, sex na ulicy, azjaci, strzelanie palcami, dzwonek... :D
statham zajebiście wygląda w dresie, jak niko belik :D zajebiście mi się kojarzy
Zdecydowanie, najlepszy film świata 100/10 dziwie się że nie dostał Oskara O_O ale co ja tam mogę wiedzieć, bo wy to pewnie jesteście absolwentami wyższych szkół filmowych, a ja tylko nędznym kinomanem. Uwielbiam czytać krytyczne komentarze autorstwa takich ludzi jak wy!! no po prostu gdyby nie wy to marnowałbym czas na oglądanie beznadziejnych filmów, dziękuje wam, nie będę się nawet dołączał do waszej dyskusji ponieważ nie mam o niczym pojęcia. Jeszcze raz dziękuje!!!!
Film bardzo dobry w swoim gatunku. Nie lubię filmów akcji zupełnie, ale ten oglądało się z przyjemnością. 8/10
Na szczęście to nie ty ustalasz prawo i inni będą mieli jeszcze okazję obejrzeć to arcydzieło w kinie akcji.
Nie wiem, czy orientujesz się, o co tak naprawdę chodzi w filmach akcji, bo wnioskując po Twoich komentarzach, spodziewałeś się jakiegoś głębokiego filmu. W takim wypadku nie dziwi mnie Twoje rozczarowanie.
W takim razie powiedz, dlaczego ten film nie zasługuje na określenie "arcydzieło", bo wg. mnie spełnia wszystkie kryteria gatunku "akcja".
Wypowiadałeś się już w kilku tematach i nie podałeś żadnych konkretów. W filmie nie ma samego strzelania, a wszystko jest dobrze wyreżyserowane i przedstawione. Fabuła trzyma się kupy. Wyjaśnij mi proszę, co masz na myśli mówiąc, że film jest słaby jakościowo.