Jeśli chodzi o filmy akcji to "ADRENALINA" jest nr.1!!! Tak odjazdowego klimatu nie ma żaden inny film (no może Adrenalina2). Całość dopełnia J. Statham... i jest git!!!
Coz powiedziec...
Klimat filmow faktycznie jest "szczegolny". Na poczatku ciezko sie przyzwyczaic. Akcja jest na najwyzszym poziomie. Gdybym mial tylko ja oceniac film dostalby naprawde mocne 9/10.
Dalej nie jest tak rozowo. W filmie lezy i kwiczy fabula. Jest wymyslana pod akcje, ale zamiast "z glowa" to scenarzysta chyba jej zapomnial. To sprawia, ze film staje sie malo spojny i wytraca z rownowagi.
Napewno warto obejrzec "Adrenaline" z powodu nietuzinkowosci i nietypowego ujecia dziela filmowego.
Dla mnie mocne 6/10
tak tak ,ale ten film to AKCJA,to tak jak by tempić komedie bo jest bez sensu...nr.1 pod wzgledem AKCJI ! crank rządzi !
dla mnie film z mocną oceną 9. do niego należy dobrze podejść - podchodzisz do ekranu, siadasz na przeciwko, wciskasz play, a swój rozsądek i rozum - dajesz na "off". tylko wtedy gdy nie wyszukujemy w tym filmie jakiejś szczególnej głębi, zacznie nam się podobać. bo jego mocną stroną nie jest fabuła, to akcja akcja i jeszcze raz prędkość :). oglądasz dla rozluźnienia, a nie dla "męczenia szarych komórek" ;). pozdro i polecam