Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

I wszystko jasne :) Ten aktor sprawia że każdy film z nim w roli głównej ma w sobie coś niepowtarzalnego.. Ciekaw jestem jakby wypadł w roli Bonda :D

ocenił(a) film na 9
Pyzio

Zapewne świetnie:) ale Craig go uprzedził... Statham jest to mój ulubiony aktor, obok Edwarda Nortona, nie wiem czemu. Ma w sobie to "coś". Owe "coś" to może duża częstotliwość przekleństw, może sam styl bycia twardziela, może nie wiem co... W każdym badź razie, przyjemnie się go ogląda;)

ocenił(a) film na 9
dKc

Oczywiście same przekleństwa nie robią z nikogo aktora.. ale gdy Statham przeklina to człowiek ma 100% przekonanie że on taki jest.. a na tym chyba to właśnie ma polegać :]

ocenił(a) film na 1
Pyzio

no ba zwlaszcza Transporter 2 zwlaszcza scena skakania samochodem po budynkach chociaz nie nie lepsze bylo pozbycie sie bomby przy pomocy masztu...

ocenił(a) film na 9
MUD_2

Znamy już pana podejście do filmu i do aktora ;] Polecam troszkę dystansu w życiu - to naprawdę pomaga! :)

Pyzio

ja polecam film z jego udziałem "Mean Machines" w roli Monka. Idealnie do niego pasuje ta postac.

ocenił(a) film na 8
MUD_2

sory mud ,ale niełapie co ma odczepianie bomby do aktorstwa Stathama!!!może mi to wytłumaczysz,bo jak narazie to twoje argumenty są naprawde żałosne!!!

ocenił(a) film na 1
spider0

najsmieszniejsze jest to ze ja tego pana bardzo lubie i zlego slowa nie powiem na przekret porachunki czy wyzej wymienione mean machine gdzie jego rola byla jedna z lepszych a ta angielska wersje ostatniego jardu uwazam za lepsza od starej i od nowej amerykanskiej z tym ich dziwnym sportem nazywanym footballem. Tylko obiektywnie oceniam ze zagral w dwoch naprawde zalosnych filmach Cran i transporter 2 pierwszej czesci nie widzialem wiec sie nie wypowiadam ale slyszalem ze znosna ale dwojka choc odrobine realizmu poprosze i nie czepiam sie aktora w zadnym wypadku tylko gownianych filmow i tyle!!!!!!