Czy moglibyście mi powiedzieć jaki według was jest wymagany wiek do oglądnięcia tego
filmu?
Z góry dziękuje
w sumie to nie ma jakiejś granicy bo jedynie co trzeba zrobić przy tym filmie to wyłączyć całkowicie myślenie i śmiać się do upadłego xD
wiek nie gra roli, trzeba być naćpanym !! To tak jak z Las Vegas Parano !! HA HA filmy ZEJEBISTE
jak chodzi o ilość przemocy i odrobinę seksu - to zgodziłbym się z jocker_tony'm - czyli +16 lat, ale z drugiej strony to scenariusz jest tak naiwny i głupawy, że nie sądzę aby spodobał się komukolwiek kto ma powyżej 12 lat.
Sranie w banie.
Wg. mnie narzucenie jakiejś bariery wiekowej istnieć nie powinno, ale jeśli już musi- dla gimnazjalistów+. Bo sami w szkole gorzej rozmawiają, a sex to nic takiego, co powinno do tabu należeć (z resztą- uczy się i tego w gim.). Jednak dla dzieci nie powinno być, bo nie skminią niczego, co powinni. A taki młodzieżak chyba już tak.
dokładnie. W tych czasach dla dzieciaków powiedzmy od 6 klasy podstawówki (a nawet wcześniej, ale nie chcę tutaj nikogo demoralizować ;)) seks to jeden z głównych tematów i nic w tym wielkiego. Na pewno już oglądały mnóstwo horrorów, przy czym jedna scenka seksu i trochę wulgaryzmów (które nie mogą się równać temu co słyszy się na korytarzach w polskich szkołach) na pewno ich nie ruszy. Nie zdziwię się nawet jeśli 12 powie, że to "NUUUUDA"
także ja bym dała od 12
max 14 lat, jak masz wiecej to zauwazysz idiotyczna fabule i ciagle nielogicznosci w dzialaniu bohaterow, na plus tylko fajna blondyna