Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

Czy moglibyście mi powiedzieć jaki według was jest wymagany wiek do oglądnięcia tego
filmu?
Z góry dziękuje

ocenił(a) film na 4
Razor77

Zdaję mi się, że co najmniej 16

Razor77

Film bardzo dobry, jest 1 scena sexu w miejscu publicznym wiec sam ocen

ocenił(a) film na 10
Razor77

w sumie to nie ma jakiejś granicy bo jedynie co trzeba zrobić przy tym filmie to wyłączyć całkowicie myślenie i śmiać się do upadłego xD

użytkownik usunięty
hoso_tores

od 16 bo 1 scenka sexu i troceh wulgaryzmow

ocenił(a) film na 9

J/w

16+

Itachi1993

A w Heliosie wyświetlali dwójkę, która jest 100 razy bardziej hardcorowa, jako film od lat 12 :D

ocenił(a) film na 10
Razor77

wiek nie gra roli, trzeba być naćpanym !! To tak jak z Las Vegas Parano !! HA HA filmy ZEJEBISTE

Razor77

jak chodzi o ilość przemocy i odrobinę seksu - to zgodziłbym się z jocker_tony'm - czyli +16 lat, ale z drugiej strony to scenariusz jest tak naiwny i głupawy, że nie sądzę aby spodobał się komukolwiek kto ma powyżej 12 lat.

ocenił(a) film na 9
goszki

Sranie w banie.

Wg. mnie narzucenie jakiejś bariery wiekowej istnieć nie powinno, ale jeśli już musi- dla gimnazjalistów+. Bo sami w szkole gorzej rozmawiają, a sex to nic takiego, co powinno do tabu należeć (z resztą- uczy się i tego w gim.). Jednak dla dzieci nie powinno być, bo nie skminią niczego, co powinni. A taki młodzieżak chyba już tak.

STA1KERpl

dokładnie. W tych czasach dla dzieciaków powiedzmy od 6 klasy podstawówki (a nawet wcześniej, ale nie chcę tutaj nikogo demoralizować ;)) seks to jeden z głównych tematów i nic w tym wielkiego. Na pewno już oglądały mnóstwo horrorów, przy czym jedna scenka seksu i trochę wulgaryzmów (które nie mogą się równać temu co słyszy się na korytarzach w polskich szkołach) na pewno ich nie ruszy. Nie zdziwię się nawet jeśli 12 powie, że to "NUUUUDA"

także ja bym dała od 12

ocenił(a) film na 8
googaify

Oglądaj jak nie będzie rodziców w domu! ;)

Razor77

3+ i koniec gadki :)

Dziękuję, dobranoc !

ocenił(a) film na 4
Razor77

max 14 lat, jak masz wiecej to zauwazysz idiotyczna fabule i ciagle nielogicznosci w dzialaniu bohaterow, na plus tylko fajna blondyna

Razor77

Dla osób bez wrodzonego wodogłowia - max do 12 roku życia