oglądnąłem zwiastun i musze powiedzieć że mi sie naprawde spodobał,mam nadzieje że wyjdzie z tego coś w stylu transportera który mi sie bardzo podobał,lubie filmy akcji i na taki tytuł właśnie czekałem,bo ostatnio nie wychodzi dużo filmów z tego gatunku
aha,sory za błąd "drugi" a nie "drógi",troche się spieszyłem,zdarza sie,pozdro!!
Mi też ten trailer się spodobał i napewno film obejrze. Chocią ztrailer do Miami Vice też mi się podobał, a potem przeczytałem kilka opinii o tym filmie i mój zapałnieco się ostudził... W każdym razie nawet jakby miałbyć to "drugi transporter" to i tak obejrze, bo mi się ten film podobał. Druga częsć była bardzo przesadzona, ale i tak oglądało się fajnie...
pisząc drugi Transporter, miałem na myśli film podobny do Transportera ogólnie ,a nie tylko do 2 części,a tak przy okazji to Transporter 2 też bardzo mi się podobał mimo kilku przesadzonych scen,gdy teraz o tym mysle to każdą z tych scen możnabyło zastapic czymś sensowniejszym,no ale cóż,to nie ja to wymyśliłem,POZDRO!!