Ten film to gówno przez duże g. Podobać się może nastoletnim oderwanym od rzeczywistości soocjopatom. Dawno nie widziałem takiego szamba.
Film ocaniam bardzo wysoko za jego niesamowity klimat.Czegoś takiego wcześniej nie było .Radzę uważać kogo obrażasz bo film podoba się szerokiej widowni.
Jestem metalem a film jest jednym z moich ulubionych i co? Chcesz obmówić to w cztery oczy i powiedzieć mi, że jestem dresem?
Masz szczęście, że admin bywa współczującym człowiekiem dla ofiar takich jak ty, i z litości skasował mój komentarz po czym przeciętny, szary człowiek może wywnioskować jakobym pisał takie głupoty, że to ty pierwszy stwierdziłeś iż słucham "metaliky". Nic bardziej mylnego.
Taką maskę, jaką masz sfotografowaną jako Twój avatar widziałem kiedyś przypadkiem u niemieckich raperów, tureckiego pochodzenia, rapujących teksty,, Polaken raus''. A Ty z tak prymitywnymi wypowiedziami afiszujesz się jako metal ? siarę robisz innym.
Jak widać jesteś na to żywym dowodem. Lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wątpliwości.
Właśnie to zrobiłeś. Po co nie odpowiadać na posty nie kierowane do ciebie, skoro można "wyexpić" na tym +100 do bycia fajnym i zyskać +1000 do lansu przed internautami (w twoim wypadku przed ziomkami z bl0kowiska)? Tak więc czym prędzej odpalaj ponownie swoją e-maszynę, i do boju o klawiaturowy wojowniku. Klawisze, pot i łzy.
ale nie można odmówić kilku niezłych scen w tym filmie. mi najbardziej się podobała ucieczka samochodem z dziewczyną między nogami:) ale generalnie film idealny do odmóżdzenia po ciężkim dniu
zabawny jest, ale druga część już jest ciężkostrawna ahhahahha poprostu totalna rozwałka samowolka, doopy, krew, flaki, przeklinanie, walenie po ryju ! Nie dla dziewic.
Bez przesady. Film totalnie głupi i pokręcony, ale świetnie nakręcony. Sporo śmiechu i oryginalny sposób reżyserii. Nie jest to film, do którego chciałbym wrócić, ale nie żałuję, że go zobaczyłem.