Adrenalina

Crank
2006
7,0 169 tys. ocen
7,0 10 1 169362
5,8 22 krytyków
Adrenalina
powrót do forum filmu Adrenalina

dresiarskie kino

ocenił(a) film na 1

to film dla dresiarzy, z typowym dla nich poczuciem humoru.

ocenił(a) film na 3
viagrom

Ten film to gówno przez duże g. Podobać się może nastoletnim oderwanym od rzeczywistości soocjopatom. Dawno nie widziałem takiego szamba.

Aldon

Polecam "Kac Vegas" i "Kac Vegas w Bangkoku". Po ich obejrzeniu polubisz "Adrenalinę" ^_^

użytkownik usunięty
Bociek_O_le

HAHAHA! :D

ocenił(a) film na 10
viagrom

Film ocaniam bardzo wysoko za jego niesamowity klimat.Czegoś takiego wcześniej nie było .Radzę uważać kogo obrażasz bo film podoba się szerokiej widowni.

viagrom

Jestem metalem a film jest jednym z moich ulubionych i co? Chcesz obmówić to w cztery oczy i powiedzieć mi, że jestem dresem?

ocenił(a) film na 2
Aragreacht

To Ty chyba plastik metal preferujesz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
Aragreacht

Widzę jakim ,,metalem'' jesteś.. Metalika , Linkin Park, tralala i ch...

jeti

Masz szczęście, że admin bywa współczującym człowiekiem dla ofiar takich jak ty, i z litości skasował mój komentarz po czym przeciętny, szary człowiek może wywnioskować jakobym pisał takie głupoty, że to ty pierwszy stwierdziłeś iż słucham "metaliky". Nic bardziej mylnego.

ocenił(a) film na 2
Aragreacht

Taką maskę, jaką masz sfotografowaną jako Twój avatar widziałem kiedyś przypadkiem u niemieckich raperów, tureckiego pochodzenia, rapujących teksty,, Polaken raus''. A Ty z tak prymitywnymi wypowiedziami afiszujesz się jako metal ? siarę robisz innym.

ocenił(a) film na 3
Aragreacht

metale to przygłupy

ocenił(a) film na 3
Aragreacht

Jak widać jesteś na to żywym dowodem. Lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wątpliwości.

Elmo_Is_Dead

Właśnie to zrobiłeś. Po co nie odpowiadać na posty nie kierowane do ciebie, skoro można "wyexpić" na tym +100 do bycia fajnym i zyskać +1000 do lansu przed internautami (w twoim wypadku przed ziomkami z bl0kowiska)? Tak więc czym prędzej odpalaj ponownie swoją e-maszynę, i do boju o klawiaturowy wojowniku. Klawisze, pot i łzy.

ocenił(a) film na 3
Aragreacht

gadaj zdrów.

Elmo_Is_Dead

W twoim wykonaniu: klawiatura, łzy i sraczka.

ocenił(a) film na 3
Aragreacht

Wciąż mi nie zaimponowałeś.

ocenił(a) film na 7
viagrom

ale nie można odmówić kilku niezłych scen w tym filmie. mi najbardziej się podobała ucieczka samochodem z dziewczyną między nogami:) ale generalnie film idealny do odmóżdzenia po ciężkim dniu

ocenił(a) film na 5
llubellak

zabawny jest, ale druga część już jest ciężkostrawna ahhahahha poprostu totalna rozwałka samowolka, doopy, krew, flaki, przeklinanie, walenie po ryju ! Nie dla dziewic.

ocenił(a) film na 6
viagrom

Bez przesady. Film totalnie głupi i pokręcony, ale świetnie nakręcony. Sporo śmiechu i oryginalny sposób reżyserii. Nie jest to film, do którego chciałbym wrócić, ale nie żałuję, że go zobaczyłem.

ocenił(a) film na 10
viagrom

I takie filmy się ceni z żywą akcją i po*ebanym klimatem, którego nie zobaczysz w żadnym innym filmie (mówię o obu częściach). Ale nie dziwie się z twojej reakcji, bo faktycznie film może odstraszyć małe dziewczynki. DUSS!!