Wiekszosc ludzi opisuje jak dobrze wypadł w tej roli Pacino, ale przecież to Keanu Reeves był bohaterem głównym i na nim tez powinnismy sie skupic. Np czy poradził sobie z zagraniem tej roli. Moim zdaniem tak. Zagrał w filmie matrix, czy constantine i poradził sobie swietnie. A czemu?bo z natury jest skrytym i cichym człowiekiem(tak o sobie mówi).W kazdym razie moim zdaniem to Keanu najlepiej zagrał.
A mi sie podobalo i jak zagral Pacino i Keanu :* 
Zgadzam sie Al a Keanu to juz inna klasa 
Ale i tak Reeves zagral bsrdzo dobrze :) Bardzo go lubie ;)
Keanu był JEDNYM z głównych bohaterów, nie myl wątków ;) A Pacino to zdecydowanie nie ta sama liga co Keanu, to klasyk. Reeves jest dobrym aktorem, ale brakuje mu do Ala niesamowicie dużo jeszcze ;P
nie porównuj blaszki do diamentu :) 

Al Pacino to klasa sama w sobie i niestety w tym filmie choćby nawet zagrał rolę szóstoplanową to będzie gwiazdą.
Według mnie to oni obydwaj dali sobie świetnie radę, jakby jednak nie było ....Al ma to w sobie, tak wielką charyzmę, że nawet gdyby źle zagrał (co u niego jest raczej niemożliwe)i tak będzie najbardziej zauważony.
blaszki do diamentu :/ 

a ty to co? chyba DRUT!! 

Keanu jest booski i nie pozwole upodabniac go do BLASZKI :/ 

Żal!!
Hej nikt nie powiedzial ze Keanu jest lepszy... Przyjrzyj sie... :D 
Karla0 stwierdzila tylko ze nie pozwoli porownywac Keanu do blaszki :) 
I ja sie z tym zgadzam 
Elif - troche przesadzilas - Keanu nie jest blaszka - jest dobrym aktorem 
A do Ala go nie mozemy porownywac - to sa 2 rozne klasy ( dwa rozne przedzialy ;P )
No ale tamto to była metafora, a Keanu jakimś powalającym aktorem nie jest ;) Porównywać można, bo czemu nie?
Ale ty jesteś nienormalna!!!!!!! 

Weź żal literek na ciebie!! 

Nara! 

Pozdro Fanka keanu =*
O nie, a oczywiście pani nie raczyła sprawdzić na moim profilu że ja też lubię tego aktora? akie to trudne? _._ Najeżdżasz a nie wiesz czemu i za co ;/
Przeczytaj dokladnie - porownywac nie mozna bo ( znaczy mozna ale to jest bez sensu ) Al a Keanu to sa 2 rozne klasy - jak juz zreszta napisalam - m.in.Al ma wiecej doswiadczenia jako aktor. 
Powalajacym nie ale napewno DOBRYM - conajmniej dobrym 
troche bez sensu napisalam xD 
Oczywiscie chodzilo mi ze Keanu powalajacym aktoremn nie jest...ale jak juz mowilam conajmniej Dobrym 
Sorki - drobna literowka ;P 
Pozdro :*
Ja wiem? K. jest niby młodszy, ale on po prostu nie ma aż takiej dobrej gry w genach ;P Można ich porównywać, bo to nie o klasę chodzi, a o zawód. Oboje są aktorami, więc nie widzę powodu, by tego nie robić. Keanu osobiście bardzo lubię, tak samo jego filmy, ale jego styl grania jest po prostu... normalny :P A Al to aktor fenomen ;P
a co ty w jej myslach czytasz :d xD ? 
Wrozbita? ;p 
moze nie da Ci sie wmowic bo sobie nie dasz nic powiedziec ;p
Uhm, po postach i uśmieszkach przy nich naprawdę nie da się poznać. Po profilu też. I po tym, że sama nie zaprzeczyła (taaa, tamto to było powiedzenie "tak" w sposób skromny ;P) 
Jak to sobie nie dam nic powiedzieć?
Po profilu? DLatego - ze nie pisze na blogu czy co?A usmieszki to nic zlego :) 
NO moze lubi tak pisac ;P 
Czego nie zaprzeczyla ? Bo nie zauwazylam 
No nie dasz sobie powiedziec - ze moze nie patrzy na wyglad 
Ja np patrze ale w mniejszym stopniu - bardziej interesuje mne gra 
Pozdrowienia :* 
W tamatym " Nie dasz nic powiedziec " 
to ucielo mi " sobie 
mialo byc 
Nie dasz sobie nic powiedziec 
czy cos takiego xD 
Pozdro :*
Hymm. Na przykład wystarczy spojrzeć na ulubionych aktorów i filmy. Reszta się sama nasuwa. Pisanie w ten sposób to tzw. sarkazm proszę pani. A po postach ślepy by zauważył, że to główny wzgląd na rolę.
Dobra - nie klocmy sie ;P 
Z tematu o Keanu przeszlismy na rozmowe o userce Karla0 
Co do ulubionych : Moze jeszcze nie zdazyla dodac ? ;P 
nie pisalam nic bo nie wchodzilam na filmweb ! 
a zresztą ja wiem swoje xD 
Keanu jest moim ulubionym aktorem wiec go broniłam (bronię) =D 
Pozdro =*
Biala flaga hehe :) 
No ja tez go bronie :) Bo uwazam ze jest bardzo dobry :) Moze nawet wiecej :D 
Nareszcie jestes Karla0 :) 
A ja kolesia lubię z osobowości, gra w ciekawych filmach (ale tych powiedzmy po '94 ;>) i jest przystojny kurde. Ale jego grę zawsze ocenię jako normalną, nic nadzwyczajnego, ale widać, że bardzo się stara ;P
Mi Al Pacino podobał sie (w adwokacie diabla)w tej scenie na koncu a tak pozatym :/ to......:/ 
kazdy ma inny gust, kazdemu podoba sie cos innego :P 
pozdro:*:*:*
Al ma charyzmę, której Keanu troszkę brakuje, a poza tym - takiej gry wymagała od niego rola :)
no tak ale kiedy grali w adwokat diabla to Al Pacino byl starszy od Keanu no nie?
No a Keanu niby az taki stary jest? xD 
AL byl swietny z tym filmie i Keanu tez :* 
W ogole cala obsada - koniec kropka xD
ale napisalas jakby Keanu to jakies mieso byl :/ <hahaha> 
jeszcze nie wynaleziono jakiegos plynu zeby czlowiek sie nie starzal :) 
pozdro :*
Mieso xD <hahaha> 
Do starosci mu jeszcze brakuje 
A co ma zrobic - zatrzymac czas? ;P 
Nie jest az tak stary ( tzn w ogole nie jest stary xD )
Jezeli to bylo do mnie to chcialabym zaznaczyc ze jestem plci zenskiej 
i nadal nie wiem o co Ci chodzi