Podejrzewam, że film został zrobiony w latach 1990-2000. Chodziło mniej więcej o to, że jakiś typ przekonał 2 nastolatków, aby gdzieś się z nim udali czy coś, on potem, jak się okazało czcił diabła, tam było przedstawione jako kozieł, baranie łby itp. Więcej nie pamiętam, kurczę, dawno temu to widziałem, proszę o pomoc..
Nie, nie o ten film chodzi, kurczę, wiem, że ciężko tak zgadywać zważywszy na małą ilość detali jakie podałem. Pamiętam jeszcze jedną rzecz, jak ten koleś "w ofierze" szatanowi uprawiał seks z tą dziewczyną, młodzieniec widział to przez dziurę w drzwiach czy coś, potem ona z nim też się kochała, on był zdziwiony, gdyż dziewczyna spokojna była do tej pory :)
Może to pomoże w dalszych poszukiwaniach.
Scena, w której jest pokazana sytuacja, w której para uprawia seks w akcie "czczenia" czegoś, pokazana z perspektywy osoby zaglądającej przez coś w rodzaju uchylonych drzwi, miała miejsce chyba w filmie pt. "Kod Da Vinci", jednakże nie mogło Ci chodzić o ten film, gdyż reszta się nie zgadza :P W każdym bądź razie piszę o tym, ponieważ chciałem Ci uzmysłowić, że istnieje prawdopodobieństwo, że po prostu "zmieszały" Ci się dwa filmy :P Jeśli jednak moje "domysły" są nieprawdziwe, to przepraszam za spam :D
Znów pudło, Kod Da Vinci, to nie to :)
Pamiętam jeszcze, że ten koleś bodajże ginie na koniec filmu, policja go zastrzeliła w jakimś, hmm..opuszczonym magazynie?
To był raczej mniej znany film oraz aktorzy, pewnie na filmwebie daleko w rankingu.
Nie chcę wprowadzać w błąd, ale CHYBA grał tam aktor (tego złego, co tam odprawiał te rytuały) podobny do Dannego Trejo :)
Nie jestem jednak pewien, dawno to było..
moje jedyne skojarzenie to dziewiąte wrota, ale prawdopodobnie nie o to chodzi, bo zbyt wiele szczegółów się nie zgadza ;)