Film został bardzo dobrze nakręcony.Długi bo długi, opowiadający o prawniku, który ciągle wygrywa (no tak trudno to nazwać czystą wygraną)
kolejne sprawy.Na początku pokazane jest normalne życie przeprowadzka do NY,kupno mieszkania...Sprawy prywatne Kevina kompliukują się dopiero podczas pracy u Johna Miltona....Charlize Theron stworzyła dosyć dobrą postać w filmie, Keanu jak to Keanu lubi filmy Sci-Fi i Thrillery.
Po filmie mam mieszane uczucia, z jednej strony mi się podobał a z drugiej nie.Napewno o roli Al Pacino mogę napisać tyle ,że była znakomita.To co mnie drażnniło to ciągłe gadanie o pieprzeniu.
Uczucia mam mieszane, ale jednak mogę stwierdzić ,że film jest bardzo dobry...
Nie ocenia się ludzi po nicku, to na początek.Nie mam 13 lat , po prostu zakładałam 1 email w wieku 13 lat kiedyś tam a to było dawno temu niestety ,szkoda ,że nie można wrócić do tych lat beztroskich.
Jestes kolejnym typkiem co ocenia ludzi powierzchownie , nie widząć a tym bardziej nie znając ich....
Droga internautko,
nie oceniam ludzi powierzchownie, więc nie musisz mi doklejać historii o "kolejnych typkach"
co do 13stki, to był tzw. żart...
więcej luzu polecam
pozdrawiam