Jeśli się nie podoba Wam tego typu filmy to po co ogladacie i się wypowiadacie , każdy ma inny gust . Dla osob ktore lubią filmy akcji filmy może nie rewelacyjny ,ale powiem że warty oberzenia .
Dla osób które lubią pisać głupkowate komentarze , po cholerke ogladacie filmy ktore nie sa w waszym typie .
Ps. Film oceniam na 10/10 moje zdanie
polecam
myślisz czasem o tym, co zamierzasz napisać? twoim zdaniem można stwierdzić, czy coś jest dobre albo złe bez oglądania tego? proszę o wykład na ten temat, bo chyba mam inne zdanie i całe życie żyłem w błędzie
nawet biorąc pod uwagę że dałem małe oczekiwania to i tak się zawiodłem.
film nie jest warty obejrzenia, jest najwyżej - do obejrzenia jak już naprawdę nie masz nic lepszego.
inaczej mówiąc, zasługuje na poprawne 5 - czyli nic specjalnego, ale też nie ma do czego się przyczepić.
dawanie takiemu dziełu 10/10 to jak skandowanie hasła że nasz rząd jest wspaniały a emerytury pozwalają ziścić marzenia,
Piszesz, że film NIE jest wart obejrzenia, następnie że można obejrzeć jak nie masz nic innego, czyli że jednak jest coś wart i dajesz ocenę 5*, zdecyduj się :) Pozdrawiam Cię