Trzymał w napięciu, ale pamiętam tylko Harrisona. Jego nie można nie pamiętać.
KOMUNIKAT
UWAGA! UWAGA! OFICJALNY KOMUNIKAT!
KAŻDY KTO UZNAŁ TEN FILM ZA PRZECIĘTNY ZOSTAŁ UZNANY ZA IDIOTĘ!
KAŻDY KTO UZNAŁ TEN FILM ZA LEPSZY NIŻ PRZECIĘTNY ZOSTAŁ UZNANY ZA KOMPLETNEGO DEBILA!
OD TEJ DECYZJI NIE MA ODWOŁANIA!!!
sie odp...
Koleś! Z takimi tekstami to ty możesz wystakiwać do swoich kolegów z przedszkola. Każdy ma prawo do swojej opinii i można z nią polemikować, a nie znieważać. Tak więc odp... się!
odp... sie sam
A ty koleś, nie będziesz mi mówił co ja mam pisać... A jak ci się nie podoba to won, bo ja lubię zniważać takich bałwanów jak ty!
masz pecha
Źle trafiłeś. Masz po prostu ogromnego pecha, bo zadarłeś nie z tym, z kim mógłbyś. Od teraz zacznij się bać. I piszę to poważnie. A wystarczyło, żebyś był trochę bardziej grzeczny i np. nie napisał swojego tekstu, w oidpowiedzi na mój komentarz. A tak zacznij srać w gacie, bo twój komputer właśnie stał się wspomnieniem...
zjeżdżaj stąd
groźby, mały gówniarzu to możesz stosować na swoją matkę, ale nie na mnie kutafonie!
przeczytaj
Wystarczy przeczytać komentarz Ziggy'ego pt. "Komunikat", który został skierowany nie tylko na szerokie forum, ale też np. do mnie. Pozdrawiam :)
ano
Nie ma też odwolania od tego ze jesteś idiotą , twoje texty są idiotyczne , filmy ktore lubisz w wiekszosci tez sa do $%^& , mimo ze o gustach sie nie duskutuje... tutaj jest to kwestia bezguścia. Jesteś żałosny gówniarz.
klapa totalna
A co ztymi którzy film ocenili grubo poniżej przeciętnej? Bo co prawda nie chciałbym nikomu psuć humoru ale film jest marniasty!!
Bohaterski prezydent zapobiega uwolnieniu zbrodniarza, radośnie pieprząc sobie bezpieczeństwo narodowe i ewentualne kłopoty w PAŃSTWIE jak zginie? Wolne żarty...