Oglądałeś uważnie, czy zerkałeś tylko jednym okiem? - poziom trzyma dobry, aktorstwo niczego sobie, realizacji nie ma co zarzucić, a końcówka nie dość, że widza zaskakuje, to też w końcu nie jest przekombinowana, jak to przeważnie bywa w koreańskich produkcjach.
Dać taką samą notę, jak - FRANK & LOLA, który im dłużej trwa, tym coraz bardziej zaczyna widza irytować beznadziejnym scenariuszem, czy niższą ocenę od LIVE BY NIGHT, który jest opowiedziany w nudny sposób, a choćby pościg aut sprzed prawie 100 lat wyszedł komicznie, a są to filmy z Hollywood, to jest dopiero prawdziwy szał...
con_desiros zrób coś naprawdę pożytecznego dla ludzi odwiedzających filmweb:
-pozostań już do końca swojego życia offline-
Jak pisałem komentarz i nawet sprawdziłem ocenę na twoim profilu to THE CHRONICLES OF EVIL miał 4(CZTERY). Teraz patrzę i ma już 5(PIĘĆ)??? - dasz 6(SZEŚĆ), czy nie da rady?
Nie wiem ile masz lat, ale jak dajesz maxa bajką - ZAPLĄTANI, czy RALPH DEMOLKA, to pozostań tylko przy tym gatunku filmowym, bo widzę, że innych nie rozumiesz i np. WOŁYŃ na 5, HIDDEN FIGURES na 3, czy PATRIOTS DAY na 4, a XXX: REAKTYWACJA na 6? - ty chyba oceny wystawiasz na podstawie rzutu kostką do gry, a nie oglądania tych pozycji.
O czyimś "guście" podobno się nie dyskutuje, ale o bezguściu, który zakładaniem tematu pod filmami tylko po to, by najwyraźniej wprowadzać w błąd innych użytkowników Filmwebu, już tak...
PS. The Witness for the Prosecution (2016) wg. Agathy Christie dałeś 3 i napisałeś pod filmem -"słaby"? - więc ja ci napiszę do wyboru - BUHAHAHA albo LITOŚCI.
Czyli krotko mowiac jak mogles dac filmowi 5 jak ja mu dalem wiecej? jak mogl sie tobie niepodobac skoro mi sie podobal tak pawlk1504?