Akacje

Las Acacias
2011
6,4 902  oceny
6,4 10 1 902
6,5 2 krytyków
Akacje
powrót do forum filmu Akacje

1/10

ocenił(a) film na 1

Jedzie, jedzie, jedzie.Spotkał.Jedzie, jedzie....I dojechał.Koniec

sylwester_3

wyjdź

ocenił(a) film na 1
MicScreAm

wyszedłem i co?

ocenił(a) film na 1
MicScreAm

Film tak ambitny jak twoja wypowiedz

sylwester_3

chciałeś żebym napisał ci cały list błagalny żebyś polubił ten film ? niemożliwe . Po prostu zszedłem do twojego poziomu
Filmy gdzie jadą jadą jadą jadą SĄ NAJGORSZE

ocenił(a) film na 1
MicScreAm

No bo o tym ten film jest.To tak ci pisze gdybyś nie zauważył.No i romantyczna scena końcowa gdy dojechali, normalnie aż popłakać się można z żalu nad tym mega gniotem.A poza tym nie musisz schodzić do mego poziomu bo nie pozwalam byle idiocie porównywać się do mnie kumasz?. W twej głupocie doganiasz,ale swoją mierną prowokacje.

sylwester_3

pomyśl tylko przez sekundę nad swoim rozumowaniem - wystawiłeś filmowi ocenę 1/10 ponieważ jadą jadą i dojechali i romantyczny koniec i gniot. Odrzucasz tym samym, że na ocenę filmu/filmów w jakimkolwiek stopniu wpływają wysiłek operatora, praca kamery, dźwiękowiec, sceneria ta a nie inna po coś, światło,dekoracja (grana kamerą), czy nawet fakt użycia naturalnej i nieprzesadzonej charakteryzacji. U ciebie to w żaden sposób nie wpływa na ocenę filmu. Można przypuszczać że wychodzisz z założenia "nie znam się na tym, więc ocenię to na czym się znam, wiem że jadą jadą jadą, więc 1/10". (aaaaaaaaaaa). I to jest ten element twojej "inteligencji" gdzie czujesz się nieporównywalny do idioty ? Coś źle zrozumiałem ? I nie zauważasz że w mojej wypowiedzi ostatnie zdanie jest ironią twojego stwierdzenia, więc to też jest znak twojej inteligencji ? I dont get it....
W zestawieniu tego wszystkiego, dalej sądzisz, że moje "wyjdź" było za niskie na twój poziom?
Dużo pytań, ale czy bez opowiedzi? pa. Powodzenia w oglądaniu filmów bez użycia kamery, bo jej praca jest przecież nie istotna :)

ocenił(a) film na 1
MicScreAm

Film jest totalnym gniotem i nic tego nie zmieni.

sylwester_3

pomidor.

ocenił(a) film na 1
MicScreAm

2 pomidory

sylwester_3

podobnie jak Ty

sylwester_3

było raczej: jedzie, jedzie, jedzie, spotkał, jedzie, jedzie, jedzie, dojechał, zbajerował, koniec.

ocenił(a) film na 1
Brus

ten bajer ahahahahah.Koleś miał 5 sekund z tekstem jak będę przejazdem to cię może wezmę ze sobą?
:)

ocenił(a) film na 2
sylwester_3

Recenzja absolutnie genialna i prawdziwa.