Powiem wam naprawdę to jest jakaś katastrofa nie idźcie na ten film to jest czasu i pieniędzy. Właśnie wyszliśmy z kina dzieci 6 i 7 lat mówią że ten film był nudny i zapytały czy jak wrócimy do domu to możemy obejrzeć pierwszą wersje pana kleksa.... Jeżeli o mnie chodzi to oceniam to taki film Bez ładu i bez składu nie ma tutaj żadnej logicznej chronologii zdarzeń są tylko zlewki jakieś scen w ogóle na pierwszej scenie reklama InPost to później reklama iPhone'a naprawdę film był żałosny i żenujący. Brak jakiegokolwiek wyraźnego pomysłu na zrobienie tego filmu oprócz wyciągania kasy bo jedziemy na tym że to akademia Pana Kleksa. Ale najbardziej żenujący to był koniec tego filmu Adaś czyli Ada mówi do złego wilka wilku ty nie jesteś zły ja wiem że w głębi duszy jesteś dobry będziesz dobry ojej ojej mój Boże dawno nie widziałem tak żenującego filmu bez scenariusza powiedzmy to wprost. Aha i jeszcze jedno nie zapomnijmy o naprawdę drewnianej grze serialowych aktorów z tvn-u naprawdę mam już dość tych samych mord które mają twarze zarąbane botoksem nie są nawet w stanie zrobić jakiejś miny nudne głosy wszędobylska muzyka w każdej scenie naprawdę to jest jakaś katastrofa a nie film. Właściwa ocena to 0 na 10.