Zamierzacie się wybrać na AW do kina? Bo premiera w Polsce bd dopiero 4 kwietnia, więc na
pewno już film bd w sieci. I tak się zastanawiam, kto pomimo wszystko się wybierze. i jak na razie
oceniacie film, szczególnie po tych najnowszych spotach, które się pojawiły, ale i po wcześniejszych
zwiastunach?
Ja na pewno pójdę do kina;D Według mnie film zapowiada się świetnie, cieszę się że w nowym zwiastunie pokazali trochę więcej scen niż w poprzednim;D
Na tej stronie -> http://www.mtv.com/content/movies/movie_brawl/ można głosować na najbardziej wyczekiwany film roku, w tym na AW, które przeszło do 3 rundy;D
Ciesze się, że są również takie osoby, które nie krytykują film i mają nadzieję, że bd świetny. Bo spotkałam się z wieloma nieprzyjemnymi komentarzami na temat AW i z ludzi nastawionymi krytycznie do tego filmu. Ja też zamierzam się wybrać do kina na AW ( mam nadzieję, że w moim mieście bd mogła go zobaczyć, a nie np. jechać do Warszawy, żeby go zobaczyć ). O głosowaniu wiem i już to zrobiłam :) Mam nadzieję, że AW przejdzie dalej ;)
Na serię trafiłam parę lat temu i od tomu II dosłownie się w niej zakochałam. Teraz bardzo podoba mi się też spin-off czyli Kroniki Krwi ;)
Do kina oczywiście pójdę - zawsze chodzę na ekranizacje ulubionych powieści.
Trudno jednak ukryć lekkie rozczarowanie tymi pierwszymi spotami, wydawało mi się jakby twórcy zupełnie źle zinterpretowali AW i przez to dużo osób po kinie nie przeczyta już tej serii. Ale pojawia się coraz więcej materiałów, w tym zdjęć z filmu - wygląda to coraz lepiej.
Rose pasuje idealnie, ale do reszty obsady nie byłam przekonana - szczególnie do Lissy i Dimitra, których wyobrażałam sobie kompletnie inaczej. Jednak trzymam kciuki za ten film ;)