czy mogę dołączyć do kolejki petentów i prosić o przesłanie wszystkich dostępnych części, jeśli to nie kłopot oczywiście :) kamikaze862@interia.pl
sorry bardzo, ale czy mogę prosić jeszcze raz? padł mi system parę dni temu i nie zabezpieczyłam w porę tych plików...kamikaze862@interia.pl
Hej pewnie masz już dość, ale mogłabym również prosić o przesłanie pdf? ;) laras.kato@gmail.com
Hej czy też moge prosić o przesłanie pdf (wszystkie części) jestem ciekawa dalszych losów Akademii Wampirów.
crystal606 @ onet. pl
Czy będziesz tak uprzejma mnie również wysłać? :D mój mail: ruki@onet.pl będę baaaardzo wdzeczna :D
Czy ja również mogę prosić o wszystkie części Akademii w pdf na mail nietoperzyk2@gmail.com. Dzięki bardzo :)
Czytam komentarze, rzadko pisze swoje.
Czasami znajdzie sie cos, co trudno nazwac.
Ktos (nie chce wywolywac niepotrzebnej dyskusji) napisal:
"Ksiezka dla mnie beznadziejna, a film o dziwo mi się podobał :-) Bardzo dobrze zagrane role, ta Dakota była idealna Ana a przy tym stworzyła lepsza postać niż ksiązkowy oryginał. To jedyny przypadek kiedy film podobał mi się bardziej od książki."
I Ktos ocenil film na cale "1".
Film obejrzalem, podobal mi sie, ale nie czytalem ksiazki. Wiec mam ogromna prosbe: jesli nie masz juz dosc wysylania, to poprosze na e-mail janekkos102@yahoo.com.
Bede wdzieczny, dziekuje i pozdrawiam.
ale my chyba mówimy o książce "50 twarzy greya" prawda?? bo tu forum dotyczące "akademii wampirów" i to te książki wszystkim wysyłam.
Byłabym mega wdzięczna gdybyś zdołała wysłać książki również mi na maila jess777@buziaczek.pl (Chodzi mi oczywiście o "Akademię" a nie Greya jak ktoś wcześniej pomieszał :) ) Z góry ogromne dzięki i pozdrowienia! :)
W międzyczasie (bo taka niecierpliwa jestem :p) znalazłam je już i "pochłonęłam" 1 część, teraz biorę się za resztę. Dzięki wielkie! :*
"pochłonęłam" to dobre słowo;) ja chyba wszystkie 6 tomów "pochłonęłam" w 11 dni;p