Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 372 tys. ocen
7,1 10 1 371677
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

Czy będzie to leciało na Disney Chanel?? .jesli taK to kiedy??

Nicola_95

pytasz poważnie czy sobie jaja robisz??

Nie. Jako, że jest to film Disneya będzie leciał na Polonii 1, chyba jutro...

Tak poważnie, to może za kilka, kilkanaście miesięcy puszczą Alicje w TV.

ocenił(a) film na 5
Looney_Kermit

A czego można oczekiwać po osobie, która wszystko ocenia na 10, właśnie tak durnego pytania.

Nicola_95

jutro o 20 na polsat sport , pewnie przez jakis miesiac poleca tez powtorki

ocenił(a) film na 6
mat_pong

Tak na poważnie. To wątpie, by kiedykolwiek puścili to na Disney Channel... za te dwa-trzy lata o premierę Alicji pewnie będę się bić TVN z TVP. Burton nie upadł tak nisko by go promować na DisneyChannel. Nawet jeśli sam Disney zaczął go w końcu doceniać.

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 5
akira894

Przykro mi, ale moja siostra ogląda Disney Channel i jak jej powiedziałem, że może wybiorę się na Alicję to powiedziała, że widziała jej reklamę właśnie na tym programie.

A filmu na w/w kanale raczej nie będzie, bo nie jest to produkcja Disneya, a chyba tylko takie tam puszczają.

użytkownik usunięty
Nicola_95

Dziewczyno, niedawno premiera była, a ty już się pytasz kiedy będzie leciał na DC?

ocenił(a) film na 9

Prędzej juz na 'Disney Cinemagic' ale kanał w Polsce jeszcze nie powstał(puszczaja tam dobre filmy jak np. Piraci z Karaibów itp.)

ocenił(a) film na 6
Replo

rAd
Przykro mi, ale to jest produkcja sygnowana nazwiskiem Disneya :). Ale na Cartoon Network tez widziałem reklamę filmu :).

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10

Po nicku widac że dziewczyna ma pewno z 15 lat więc nie dziwcie się ;p

EnATkA

15 lat, to już wiek, w którym całkiem poprawnie działa racjonalizm, no chyba, że coś jest z nimi nie tak :)