Niestety totalnie zepsute nagranie, słychać że robione na szybko i nie dokładnie ;( przez pierwsze 35min filmu nie mogłem zrozumieć co Ci aktorzy mówią...do tego Pazura jakoś mi nie pasuje w roli Kapelusznika...Myślę że w oryginalnej wersji językowej i z napisami lepiej by się to oglądało.
to trzeba było iść na film z napisami. Proste, że wersja z dubbingiem sprawdza się tylko w kompletnie animowanych filmach. takie moje zdanie.
ja sama byłam na wersji z napisami i po prostu uwielbiam :)
hmmm, to jest ciekawe, bo skoro Alicja jest w 3D to jest wyświetlana w wybranych kinach, gł w multipleksach (nie mam pewnosci), gdzie nie wyobrazam sobie zeby nie było obu wersji...
W Lublinie wersje z napisami były dopiero od 20:00, wszystkie seanse ponizej tej godziny były z dubbingiem.
W Jeleniej Górze nie ma kin 3d :P bo to dziura hehe "Alicja" była grana tylko w jednym, i to właśnie z dubbingiem PL.
Dokładnie :P pierwsze kino 3d ma powstać dopiero w październiku...heh.szkoda gadać.
ja tez byłam na filmie z dubbingiem [w Krk dopiero od 12 będzie z napisami] i bardzo mnie irytował głos Pazury. nie pasował do tej postaci.
Ja byłem na wersji z napisami w Krakowie 7.03 i muszę powiedzieć że chociaż nie słyszałem dubbingu to na 100% jest 300 razy dużo lepsze. No i głos Deppa wymiata.
ja ten film oglądałam z dubbingiem i nie był aż taki zły, wolałabym usłyszeć oryginalny głos Deppa. Do głosu Pazury przez pierwsze 20 min od kiedy się pojawił nie mogłam się przyzwyczaić ale z czasem ujdzie.