Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 372 tys. ocen
7,1 10 1 371670
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

film oglądałem w Multikinie w szczecinie, totalnie przereklamowany,
3D oglądane to po prostu kupa
1 plan ostry, dalszy plan rozmyty
okulary na nosie się odciskały, popcorn nie świeży
Multikino może lizać buty IMAX-owi
daje 3 na 10 to tyle

air_jordan_show

WoW. Gościu, weź się puknij dwa razy w głowę a najlepiej 3 (albo nawet 10) zanim coś tu następnym razem napiszesz. Jak sama nazwa wskazuje to jest portal FILMweb a nie KINOweb!

ocenił(a) film na 3
powelt

bujaj dzieciaku, wyraziłem swoją opinie na temat filmu
i przy okazji na temat kina

air_jordan_show

Aha, to była Twoja opinia :D To nie mamy o czym rozmawiać. Idź possij smoczka :D

ocenił(a) film na 3
powelt

jak nie mamy o czym rozmawiać to po ch.. piszesz do mnie
possać to ty możesz ...

air_jordan_show

Ale co skoro Ci w tym wieku i tak nie staje :D Idź sobie zmień pieluchę :D

ocenił(a) film na 3
powelt

co to jest za wsiór ????????????????????????????

air_jordan_show

Wsiór = koleś który daje głupią recenzję na temat filmu bo mu popcorn nie smakował :D

ocenił(a) film na 3
powelt

ja jestem grubas ty jesteś cienias, czeka na ciebie kut.. do zrobienia
nie mój, nie jestem homofobem jest ch.. do zrobienia, geju masz robe
pij z drąga, ssij obciągaj, cała polska to będzie oglądać

air_jordan_show

Ok, nie wiem jak to wytłumaczyć 10 latkowi żeby w pełni zrozumiał o co mi chodzi. Po pierwsze, to Twoje ostatnie zdanie jest tak samo bez sensu jak Twoja "OPINIA" na temat filmu (bo o to się rozchodzi). Po drugie sprawiasz mi ogromną radochę z wkurzania Ciebie :D Im bardziej przeklinasz tym ja i moi koledzy, którzy śledzą ten wątek mamy Cię za totalnego IDIOTĘ :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
air_jordan_show

Ale teraz mi pojechałeś! To naprawdę, było niezłe! Serio aż się wystraszyłem, że przyjedziesz ze szczecina i dostanę puszką paprykarza :D Ile nad tym myślałeś. W ogóle jestem w szoku, że udało Ci się z Twoim IQ ułożyć tak długi wraz jak ten na końcu wypowiedzi :D

ocenił(a) film na 1
air_jordan_show

obaj jestescie siebie warci, czlowiek ktorego rozwoj umyslowy wykracza poza bariere chodzenia na 4 olalby dyskusje.

cytowanie tedego w sytuacji nijak pasujacej do tekstu rowniez uwazam za zachowanie czlowieka nie do konca sprawnego.

film do bani fakt.

pan_prezes_skora

A Ty co się wtrącasz? Pytał Cie kto o zdanie ? :D

ocenił(a) film na 1
powelt

tak juz mam, zem cham!

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pan_prezes_skora

Ok, sory, przegiąłem co do Ciebie ;) Ale tamtemu nie odpuszczę za obrażanie ;)

ocenił(a) film na 3
powelt

powelt
morda batonie
pies ci morde lizał

ocenił(a) film na 10
air_jordan_show

Tutaj oceniamy tylko i wyłącznie filmy. Co nas obchodzi Twoje kino? Jeżeli chcesz się komuś wyżalić a temat tego jaki nie dobry był popcorn i jaki to Ty masz nie dopasowany nos do okularków to załóż sobie własnego bloga i tak snuj refleksje na temat tego jak Ci to źle i nie dobrze. Tak!Tak!Tak!Wiem także o tym, że mnie objedziesz swoimi gimnazjalnymi pyskówkami, wulgaryzmami ale myśl tylko o tym? Świadczy to tylko o tej Twojej ,,kulturze osobistej" oraz tego jak zostałeś wychowany obrażając każdego na około ponieważ opinia innych jest sprzeczna do Twojej ale wiedz, że w żywe oczy nie śmiałbyś mi tego powiedzieć. Także pozdrawiam i nie musisz się wysilać na bluzganie mnie bo i tak już wiem co masz na myśli i jak bardzo Cię to zdenerwowało.

ocenił(a) film na 3
goska00013

zesrało nie zdenerwowało
gośka schudnij

air_jordan_show

Uważaj, bo Ci kiedyś żyłka w głowie pęknie jak będziesz się tak denerwować :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
air_jordan_show

o_O nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz czy jak ? :D

air_jordan_show

a ja sie zgadzam , film jest na tyle beznadziejny , ze szkoda sie rozpisywac slowo "słabizna" w pełni oddaje cale to dzieło. Dla tych ktorym jedno slowo nie wystarczy,to powiem, ze nie ma ten film nic z klimatu Burtona, procz charakteryzacji niektorych postaci,i muzyki ktora sie powtarzaz poprzednich filmow, reszta kojarzy mi sie z gry komputerowej american mcgee's alice,zwlaszcza sceneria... :)))

http://juliele.files.wordpress.com/2009/06/alice_wallpaper_forest_1024redone6.jp g