film oglądałem w Multikinie w szczecinie, totalnie przereklamowany,
3D oglądane to po prostu kupa
1 plan ostry, dalszy plan rozmyty
okulary na nosie się odciskały, popcorn nie świeży
Multikino może lizać buty IMAX-owi
daje 3 na 10 to tyle
WoW. Gościu, weź się puknij dwa razy w głowę a najlepiej 3 (albo nawet 10) zanim coś tu następnym razem napiszesz. Jak sama nazwa wskazuje to jest portal FILMweb a nie KINOweb!
bujaj dzieciaku, wyraziłem swoją opinie na temat filmu
i przy okazji na temat kina
jak nie mamy o czym rozmawiać to po ch.. piszesz do mnie
possać to ty możesz ...
ja jestem grubas ty jesteś cienias, czeka na ciebie kut.. do zrobienia
nie mój, nie jestem homofobem jest ch.. do zrobienia, geju masz robe
pij z drąga, ssij obciągaj, cała polska to będzie oglądać
Ok, nie wiem jak to wytłumaczyć 10 latkowi żeby w pełni zrozumiał o co mi chodzi. Po pierwsze, to Twoje ostatnie zdanie jest tak samo bez sensu jak Twoja "OPINIA" na temat filmu (bo o to się rozchodzi). Po drugie sprawiasz mi ogromną radochę z wkurzania Ciebie :D Im bardziej przeklinasz tym ja i moi koledzy, którzy śledzą ten wątek mamy Cię za totalnego IDIOTĘ :D
Ale teraz mi pojechałeś! To naprawdę, było niezłe! Serio aż się wystraszyłem, że przyjedziesz ze szczecina i dostanę puszką paprykarza :D Ile nad tym myślałeś. W ogóle jestem w szoku, że udało Ci się z Twoim IQ ułożyć tak długi wraz jak ten na końcu wypowiedzi :D
obaj jestescie siebie warci, czlowiek ktorego rozwoj umyslowy wykracza poza bariere chodzenia na 4 olalby dyskusje.
cytowanie tedego w sytuacji nijak pasujacej do tekstu rowniez uwazam za zachowanie czlowieka nie do konca sprawnego.
film do bani fakt.
Tutaj oceniamy tylko i wyłącznie filmy. Co nas obchodzi Twoje kino? Jeżeli chcesz się komuś wyżalić a temat tego jaki nie dobry był popcorn i jaki to Ty masz nie dopasowany nos do okularków to załóż sobie własnego bloga i tak snuj refleksje na temat tego jak Ci to źle i nie dobrze. Tak!Tak!Tak!Wiem także o tym, że mnie objedziesz swoimi gimnazjalnymi pyskówkami, wulgaryzmami ale myśl tylko o tym? Świadczy to tylko o tej Twojej ,,kulturze osobistej" oraz tego jak zostałeś wychowany obrażając każdego na około ponieważ opinia innych jest sprzeczna do Twojej ale wiedz, że w żywe oczy nie śmiałbyś mi tego powiedzieć. Także pozdrawiam i nie musisz się wysilać na bluzganie mnie bo i tak już wiem co masz na myśli i jak bardzo Cię to zdenerwowało.
a ja sie zgadzam , film jest na tyle beznadziejny , ze szkoda sie rozpisywac slowo "słabizna" w pełni oddaje cale to dzieło. Dla tych ktorym jedno slowo nie wystarczy,to powiem, ze nie ma ten film nic z klimatu Burtona, procz charakteryzacji niektorych postaci,i muzyki ktora sie powtarzaz poprzednich filmow, reszta kojarzy mi sie z gry komputerowej american mcgee's alice,zwlaszcza sceneria... :)))
http://juliele.files.wordpress.com/2009/06/alice_wallpaper_forest_1024redone6.jp g