Byłem dziś z klasą,no i powiem że efekt 3D spoko,kolorystyka i efekty ale film NUDNY jak flaki z olejem.Kolega obok mnie zasną na 40 min i mnie też brało.Wiadomo że Avatar to inny gatunek filmu,ale Avatar był akurat super.
Wiadomo że efekty w filmie są potrzebne,ale to nie wszystko.Ważna jest też ciekawa i dobra fabuła no i muzyka oczywiście i świetna gra aktorów. Zależy jakie kto lubi klimaty:komedia,fantasy,horror,thriller,film akcji itd,ale np film Obcy 8 Pasażer Nostromo choć jest filmem z 79 roku i nie ma dorych efektów to jest świetnym filmem,albo stara trylogia Gwiezdnych Wojen,jak kiedyś powiedziałem z kolegą że mimo że nie ma świetnych efektów to ma MOC:D,a naprawdę bardzo dobry film na jakim ostatnio byłem to Bękarty Wojny-rewelacyjna fabuła,muzyka i gra aktorów,rola Hansa Landy wymiata,mojej dziewczynie film też się bardzo podobał
W pon też tego zaznam,klasa se umyśliła tego (według mnie)
gniota.Tłumaczymy im z kumplem który też kocha filmy że np.avatar,autor
widmo,trick albo kołysanka.NIE. I teraz z takimi dzieciakami którzy zostali
na etapie bajek musimy się użerać.Ludzie! to 6 kl. 2012 jaki wymyśliłem na
mikołajki wszystkim się podobało.Ale to jeszcze nie koniec,życz mi
powodzenia chłopie,bo albo umrę albo usnę w najlepszym przypadku :D
Wiadomo, że każdy lubi co innego, ale według mnie to Avatar może bardziej nudzić niż Alicja. W Avatarze fabuła jest standardowa, tzn. mężczyzna i kobieta z dwóch różnych światów się w sobie zakochują i stawiają czoła przeciwnościom w otoczce efektów specjalnych. Fabuła Alicji została oparta na klasycznych powieściach i sądzę, że nie może znudzić tak bardzo, żeby zaraz zasypiać na 40 minut... Radziłabym najpierw przeczytać "Alicję w Krainie Czarów" i "Alicję po drugiej stronie lustra", a dopiero potem wybierać się na ekranizację do kina.
baterry2 my mieliśmy iść na Kołysankę ale poszliśmy na to bo cytuje "Johny Deep". Ok Johny Deep jest zajebiście dobrym aktorem,świetnym,bardzo dobrze gra,jeden z moich ulubionych aktorów(mój ulubiony aktor to Bruce Willis) ale w tej roli nie był rewelacyjny,no trza to przyznać,jest wiele świetnych filmów w których grał Johny