Świetny film. Wzruszający, nienudny. Jak dla mnie - kandydat na Oskara.
zastanów się co piszesz... bo ten film nawet na Emmy by nie zasłużył. Krytykiem to pewnie nie będziesz... przykro mi, ktoś ci to musiał powiedzieć
A ja się zgadzam. Film świetny, na prawdziwych faktach. Bardzo ciekawa i wstrząsająca historia :( Bardzo mi sie podobał. To jeden z najlepszych filmów na prawdziwych faktach jakie widziałem a wierzcie mi, widziałem wiele jeśli nie wszystkie.
rozbawiła mnie ta wypowiedź:"wzruszający nienudny -kandydat na oscara" :)
niełdługo ktoś napisze jest obraz jest dźwięk dajmy nominacje :)
pozdrawiam
Buhaha wzruszający? Chyba ci się filmy pomyliły xD
ps.film spoko ale żeby od razu oscar? dude pleaseeeeee
Ja również uważam, że ten film Oskara w życiu by nie dostał, ale muszę przyznać, że jest naprawdę nieprzeciętny. Timberlake jako aktor poradził sobie w tym filmie. Scena, w której zabijają tego młodego chłopaka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Ogólnie to dam duży plus za całokształt;-)
tss lamy ;d widac, ze sie nie znacie na dobrym kinie ;| film bardzo pozytywny, ma to cos czego brakuje wieeelu filmom, ktore wszyscy tak bardzo zachwalaja ;| aby docenic taki film, trzeba wiedziec co sie oglada... i lubic takie gatunki, a nie same kretynskie komedie... tak wiec wspolczuje tym, ktorzy nie widza niczego ciekawego w tym filmie... moglbym powiedziec, ze zawiodlem sie na was... lecz pertole was:D hah ;d naja maja ;D
http://murderteam.org - filmy, muzyka, programy, gry oraz wiele wiele wiecej!