PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116804}
7,1 26 tys. ocen
7,1 10 1 26112
6,4 7 krytyków
Alpha Dog
powrót do forum filmu Alpha Dog

Na Oskara!

ocenił(a) film na 10

Świetny film. Wzruszający, nienudny. Jak dla mnie - kandydat na Oskara.

ocenił(a) film na 1
bumru

hehehe i całe szczęście że tylko dla ciebie

bumru

zastanów się co piszesz... bo ten film nawet na Emmy by nie zasłużył. Krytykiem to pewnie nie będziesz... przykro mi, ktoś ci to musiał powiedzieć

ocenił(a) film na 1
bumru

Musisz mieć we łbie cośnie tak.

użytkownik usunięty
bumru

A ja się zgadzam. Film świetny, na prawdziwych faktach. Bardzo ciekawa i wstrząsająca historia :( Bardzo mi sie podobał. To jeden z najlepszych filmów na prawdziwych faktach jakie widziałem a wierzcie mi, widziałem wiele jeśli nie wszystkie.

a jaki jest Twoj ulubiony film na nieprawdziwych faktach?:) albo na prawdziwych nie faktach?;p heh

bumru

rozbawiła mnie ta wypowiedź:"wzruszający nienudny -kandydat na oscara" :)
niełdługo ktoś napisze jest obraz jest dźwięk dajmy nominacje :)
pozdrawiam

bumru

Buhaha wzruszający? Chyba ci się filmy pomyliły xD

ps.film spoko ale żeby od razu oscar? dude pleaseeeeee

ocenił(a) film na 10
bumru

Ja również uważam, że ten film Oskara w życiu by nie dostał, ale muszę przyznać, że jest naprawdę nieprzeciętny. Timberlake jako aktor poradził sobie w tym filmie. Scena, w której zabijają tego młodego chłopaka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Ogólnie to dam duży plus za całokształt;-)

ocenił(a) film na 10
ElaTheBest

tss lamy ;d widac, ze sie nie znacie na dobrym kinie ;| film bardzo pozytywny, ma to cos czego brakuje wieeelu filmom, ktore wszyscy tak bardzo zachwalaja ;| aby docenic taki film, trzeba wiedziec co sie oglada... i lubic takie gatunki, a nie same kretynskie komedie... tak wiec wspolczuje tym, ktorzy nie widza niczego ciekawego w tym filmie... moglbym powiedziec, ze zawiodlem sie na was... lecz pertole was:D hah ;d naja maja ;D

http://murderteam.org - filmy, muzyka, programy, gry oraz wiele wiele wiecej!