opowiedziane bez emocji a szkoda bo potencjal byl spory foster i hirsch trzymaja poziom ale timberlake ponizej oczekiwan moze innym razem wstawki z willisem tez nie pomogly nie wystarczy zebrac do kupy aktorow mlodego i starszego pokolenia i kazac im grac naprawde szkoda bo to mogl i powinien byc bardzo dobry film
zgadzam się we wszystkim oprócz oceny timberlake'a. Moze aktorem to on nie jest, ale bawił mnie niesamowicie :P
Fakt kunsztem aktorskim to on nie grzeszy jak i cała reszta obsady oprócz Bruce'a Willis'a . Chociażby te jego sztuczne emocje kiedy związywał ręce temu gościowi nad dołem (sam plastik).
Ale już w "Social Network" lepiej mu poszło a do tego świetnie się spisuje przy występach w Saturday Night Live.
ps Ta sceneria gdzie był ten grób wykopany to makieta była ??
.... Hmm moze Timberlake nie ma potecjalu co Hirsch jednak udowadnia ze nie jest zlym aktorem , film uwazam za bardzo dobry , podajcie argumenty jakies rozsadne zanim zaczniecie krytykowac . Film ma w sobie to co taki gatunek powinnen mniec - ciekawa fabule , dialogi , dobra gre aktroska i zakonczenie . I nie zgodze sie, mimo ze raza mnie takie gwiazdeczki "muzyczne" grajace w jakichkolwiek filmach , jednak Timberlake mnie mile zaskoczyl.