naprawde swietny film ukazujacy realia narkotykowego półświatka wsród gówniarzy w USA i choc nie jestem wielkim fanem timberlakea to trzeba przyznac ze wypadł nieżle calkiem niezle oby tak dalej
sorry ogladales uwaznie film ? gra aktorska ponizej oczekiwan, a justin powinnien przestac grac w filmach. Jedno wielkie dno !
Filmu nie widziałem, więc może nie powinienem się wypowiadać, ale jednak zrobię to:) Nick Cassavetes to całkiem dobry reżyser - choć nie tak bardzo jak jego ojciec - więc nie sądzę, żeby zrobił film, który jest "jednym wielkim dnem". Może "Alpha Dog" nie jest specjalnie dobry, ok, ale czy jest aż tak zły, żeby nazywać go dnem? Nie sądzę.
oczywiście ty zagrałbyś lepiej ;-)
mnie koleś przekonał i tyle
wiem, że na temat gry aktorskiej wiem zdecydowanie mniej niż ty, mistrzu, ale każdy ma prawo do własnego zdania ;-)
@ ramzi09 :
a skad Ty wiesz jak wygladaja 'realia narkotykowego półświatka wsród gówniarzy w USA' ?
---
imo film dobry, nieprzewidywalny, tylko troche duzo przeklinają
Ale on nie napisał, że je zna, tylko, że ukazuje te realia i tyle. Czego się czepiasz?
Następny ćwierćinteligent za zeta pocący się na internetowym forum. Oj, kiedy to się skończy... :-)